........................................
Bu motoru kullanan birileri var demek hala
http://img492.yukle.tc/images/3090DSC03738.JPG
Bende herkes satıp savdı sanıyordum
Başlangıç İçin Bu Motoru Önerirmisiniz? 125lik alıp 1 sene sonra degistirmek istemiyorum
Şu gülme esnasında
benim gibi bu motoru beğenip alsammı diye düşünenlere
biraz cevap verseniz
alıpta 3 gün sonra niye satıyor bu millet!
Şu gülme esnasında
biraz cevap verseniz
Kesmiyor anliyacagin az geliyor
İnazuma o parayu haketmiyor
Şu gülme esnasında
biraz cevap verseniz
[/QUOTE]
Şu gülme esnasında
biraz cevap verseniz
bunların cevapları çok önce verildi aslında ama bir özet geçeyim.
inazuma olağanüstü dengeli, çok başarılı süspansiyonları olan ve suzuki kalitesini taşıyan bir motosiklet. uzun yolda da, şehir içinde de kullanabileceğiniz bir makine. ilk sürdüğümde bana otomobil kullanıyormuş hissi verebilen bir motorsiklet. vites geçişlerini bu kadar net olması çok hoşuma gitmişti. bir sezonu inazuma ile geçirdim ve beklentimi karşıladı.
fazla uzatmadan inazumayı kim almalı, kim almamalı olayına gireyim. inazuma motosiklet tecrubesi olan, hız yapmaktan değil motosiklet sürmekten keyif alan, büyük cc motor istemeyen, konfor arayan kişilerin tercih edeceği bir makine. motor görünce ilk lafı "bu kaç yapıyo" olan birinin süreceği bir alet değil. apaçi kardeşlerimize uymaz orası kesin. "ben yeni başlıyorum, ilk motorumu alıyorum" diyenin de seçeneği değil, acemiye gelmez. çok tecrubeli değilse "boyum 1.60, kilom 50 bayanım, inazuma alayım mı" sorusuna veceğim cevap da olumsuz olur.
satanlar neden satıyor sorusunun cevabı satan kişilerdir. benim tahminim, ya alırken super sport aldıklarını sanıyorlardı istedikleri hız veya ivmelenmeyi bulamadılar, ya acemilerdi başlangıç motoru yapalım dediler ama baktılar olmuyor, ya da heveslerini aldılar büyütme niyetindeler. yoksa inazumaya kötü demek ancak çamur atmak olur.