[Yalova - MT]

Arkadaşlar Kocaeli'den takaslık motosikletim var ilgilenenler bana dünüş yaparsa çok sevinirim.daha 2ay bile olmadı.çok dolu bir makina.üzerine 9bin tl vereceğim araçlarla takas olur

Araba almak için satmak istiyorum.gerçekten çiziksiz ve hatasızz...pazarlık payı var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-motosiklet-konusuyor-resmen-139085012/detay/

malum sevap, sünnet diyerek pazarlık adı altında fiyat kırmayı seviyorlar.onun için yüksek yazdım fiyatı.motorun ederi 5000.ama öyle yazsam 4800 olmaz mı diyecekler

Arkadaşlar yarın sabah Yolava - Çınarcık yaylaya süreceğiz. Eşlerimiz ve kız arkadaşlarımız da olacak. Sizleride görmek isteriz. cep: 0507 680 41 59 burak

Arkadaşlar yarın sabah Yolava - Çınarcık yaylaya süreceğiz. Eşlerimiz ve kız arkadaşlarımız da olacak. Sizleride görmek isteriz. cep: 0507 680 41 59 burak

Kardes haraket sati kac kac kisi katiliyor netur motosikletler var grubta maximum hiz limiti nedir . Yeme icme fasli varmi .
Sitede yeni oldug:m icin biraz bilgi verebilirmisin

Moderatör
Arkadaş ne zaman Yalova dışındayım birileri geliyor. Ne zaman işim yoğun, vaktim yok birileri geliyor. Gelmeyin ya la, ben yokum sizde olmayın :p

Yaylaya çıkarken Şelaleye de uğramayı unutmayın :)

yine kacırdık desenize arkadaslar ya su yalovada bı etkınlıge katılkmak kısmet olmadı cbr250

s.a beyler önümüzdeki yaz bende sizlerle olucam yaz boyu inş motorlu gezilere sizlerle kalıtacagımm :D

Merhaba arkadaşlar yalova ili olarak facebook ta bi grup açtık face den Yalova motosiklet.net olarak grubumuza dahil olabilirsiniz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yazları bende armutlu/fıstıklıdayım beklerim :)

Moderatör
Yalova MT, bir aksilik çıkmazsa Pazar günü fuara gidiyoruz.
Büyük ihtimalle İdo ile Yenikapı'ya geçip oradan Aksaraya çıkıp metro ile gideceğiz. Gelmek isteyen olursa bana bilgi verirseniz sevinirim.
Fuar davetiyesi isteyen ama bizimle gelmek istemeyen olursa yine bana ulaşabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar