Ellerine sağlık; düzenli olarak konunun güncellenip güncellenmediğini takip ediyorum da; şu resimlerin boyutları çoook büyük biraz küçülterek konulursa tadından yenmez hale gelecek vallahi.![]()
Gene de teşekkürler.http://www.suckindiesel.com/thingy/index.php?sid=817bf41c28318151cd01879612472a48
araştırma yaparken mutlaka görmüşsünüzdür, yine de gözden kaçmıştır diye linkini veriyorum. belki bir faydası olur.
Benzinli bir motordan bobber yapmak zaten olağan birşeydi.Biraz değişiklik katmak istedim.Performansı hakkında sizinle hem fikirim.Güzel calışma. Keşke. Dizel motor yerine. Benzinli. Japon. Cikma. Motor. Koysanız.
Offff. Tadın dan. yenmez güzel. Olurdu. Tek silindir. Xt 600. Gibi
ohoo dizel motor olursa turbo ister blow-off ister..:mrgreen: şaka bi yana sabırsızlıkla bekliyorum son halini..
Sele de bir titreşim hissetmiyorsunuz ama üst devirlere yaklaşınca peglerde biraz vibrasyon var ama o da ayağınızı yere basınca "Dünya varmış"dedirtecek tarzda değil.Bu durum daha da iyileştirilebilir.kolay gelsin
titreşim nasıl ?
MOTORUN BİTMİŞ HALİNİ COK MERAK EDİYORUM VARSA DAHA ÖNCE YAPTINIZ MOTOR RESİM ATARMISINIZ TEŞEKKÜRLER.....
EMEĞE SAYGI LÜTFEN .....
Sormayın egzostan gaz tahliye borusu çıktı ve oda saniyede dumanaltı :mrgreen:fazla da duramadım anlayacağınız.Biraz daha çalıştır yahu azıcık gaz da ver arada kesmedi bizi![]()