Emre Çok Bile KOnuşmuşsun 
Bende Kıssadan Hisse iki çümle yazmak istedim Bu Sayfanın Başlıgı
Honda Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / (Bilgi) (Paylaşım) Başlığı
Deilmiydi. bunda ne gibi Bir Yanlışlık var. Anlamaya çalışıyorum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:27 ----------
Bende Kıssadan Hisse iki çümle yazmak istedim Bu Sayfanın Başlıgı
Honda Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / (Bilgi) (Paylaşım) Başlığı
Deilmiydi. bunda ne gibi Bir Yanlışlık var. Anlamaya çalışıyorum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:27 ----------
Bir sıkıntımı var :silent:
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:19 ----------
2006 model :wiinkk: zaten Emre latife yaptı :cat:
Günaydınlar, Emrahçığım çok geçmiş olsun canına zarar gelmesin, gerisini halledersin dert etme...
Altı üstü bir gündüz yoktum bir Çanakkale yaptım geldim herkesin yazacağı tutmuş![]()
Serkan arkadaşım senin izlenimine (izlenimine diyeyim çünkü sen eleştiri için değil demişsin, ki bence eleştiri de diyebilirsin sorun yok, alınacak gücenecek bir durum yok) katılıyorum biraz sosyal paylaşım alanı haline geldi. Ben ta en baştan (seneler önce yazdıklarıma dönülüp bakılabilir) buranın, adı üstünde yani VFR800 ABS kullanıcıları bilgi paylaşım başlığı olmasından dolayı bu başlığı bu amaçla kullanmaya başladım, motorumu satın almadan önce ve sonrasında da...
Bu amaçla bu başlık altında sadece VFR ile ilgili bilgiler paylaşmaya çalıştım, çalıştım diyorum çünkü mutlaka o zamanlar da ara sıra kaçaklarım olmuştur benim de
Motorumu aldıktan sonra "Ben ve VFR'm" başlıklı yeni bir konu açtım, orada sadece kendi özel motorum ve kendime özel bilgileri paylaşmaya çalışıyordum, o konu başlığını sahipleniyordum, kendim için zamanla geri dönüp bakacağım bir belge niteliğinde olsun istiyordum. Bir süre sonra lastik arayışına girdim benim özel konuma giren arkadaşlar bazı tavsiyelerde bulunup, kendi deneyimlerini aktarmaya başladılar. Sonrasında benim kendime özel başlığımın kendini aştığını, bir bilgi paylaşım başlığı haline dönüştüğü ve VFR800 ABS kullanıcıları bilgi paylaşım başlığı ile birleştirilmesi gerektiği fikri, benimle paylaşılmadan ve benden izin alınmadan forum moderatörlerinden Gökhan tarafından birleştirildi. Burada bu konudan bahsederken lastik konusu ile birleştirilmemesine şaşırdığımı söylemeliyim![]()
Bir süre itiraz ettim, site sahibine de mesaj attım ancak geri dönüş olmadı. Eskisi gibi kalsa büyük ihtimalle benim başlık bugünkü bu başlık havasına bürünecekti. Bu başlık da sadece asli amacına hizmet edecekti.
Ancak durum şu anda gördüğümüz şekilde. Bunun kimseye bir zararı var mı? Zararı demeyeyim de bir sıkıntı yaratması muhtemel; çünkü VFR800 ile ilgili arıza, memnuniyetsizlik, beğenilmeyen ve beğenilen yönleri, alınan keyif, memnuniyet gibi fikirlere ulaşmak, zamanla, bu başlığın sayfaları arttıkça zorlaşacaktır.
VFR ile ilgili VFR discussion ve VFR world gibi yararlanacağımız forum siteleri de var ancak onlar bizim dilimizde değil. Dolayısıyla İngilizce bilenler için bile takibinin bir nebze de olsa zor olduğu kanaatindeyim. Bu başlık ise Türkçe, VFR ile ilgili bizim dilimizde bulabileceğimiz en iyi kaynak.
Bizim dilimizde olduğu için zamanla arkadaşlıklar geliştikçe bizim kendi özellerimiz de işin içine karışıyor ve az önce bahsettiğim sıkıntı ortaya çıkıyor. Ben yine de buna çok fazla kafayı takmıyorum, VFR'ye gönül verenin bir şekilde bunu sıkıntı etmeyeceğini, aradığı bilgilere ulaşmak için okurken diğer paylaşımları da görüp yüzünde bir tebessüm uyanacağını düşünüyorum.
Dün akşamki gibi acil cevap istenen konularda da müsait olan ve konu hakkında bir bilgisi olan arkadaşlarım sağolsunlar hemen cevap yazıyorlar. Ancak şunu da kabul etmek gerekir ki herkes her an sadece burayı takip etmiyor, acil kodlu sorularımız için biraz sabretmek gerekir diye düşünüyorum.
Şu an VFR sahibi olmayan arkadaşlarımızın da burada olmaları ve paylaşımda bulunmalarının öncelikli nedeni, bir gün VFR alacak olmaları ya da daha önce kullanmış ve satmış olsalar bile bir gün tekrar VFR'ye dönecekleridir bence
Herkese sevgiler...
Bu konuda herkes bir şeyler yazdı ama bende birşeyler söylemek istiyorum izninizle.
http://imageshack.us/a/img19/3711/r46r.jpg
Söyleyeceklerim bitti.
herkes biseyler yazmadı emre.ben de 2 kelam edıp cıkıorum.
1.buradaki muhabbetten bilgi paylasımından rahatsız oldugunuzu daha once belırtseydınız onlem alırdık dıye dusunuyorum.kastım ergın abım ve onun gibi dusunenler.zira serkani adlı uye zaten girdi yapmıs ama temmuzda 3 nısanda 6 mesajı var 2013 yılında...paylasımın doruklarında oldugunu soyleyemem yani.
2.sımdıye kadar sorulan her soruya bırakın günü saatler ıcınde cevap verıldı uyeler tarafından.ozellıkle yıllanmışlar tarafından.hıcbır soru havada kalmadı.yani yazılan mesajların buna engel oldugunu dusunmenın abesle ıstıgal oldugu kanısındayım.
3.nısanda emrenın yazdıgı mesajdan da anlasılıyor ki ortamda bılgı paylasımı olsa da suanki guzel ortam yoktu diye dusunuyorum.o tarihten itibaren burdayım ben ve insanları bir araya getirmek,daha guzel bı ortam yakalamak ıcın cabaladım-cabaladık.bunu yaparken nacizane baslıga zarar verdıysek affola.bir daha VFR paylasımı dısında mesaj atmayacagım.bana ulasmak ısteyenlerde zaten face-tel im var.optum.tschüss...
Böyle her atılan lafta uzaklaşacaksan o işin sonu gelmez. Bence gitme :salut:
Şaka bi yana öğrenmeyi isteyen adam öğrenir. Bir sordun kaynadı iki sordun kaynadı üçüncüde birine özelden mesaj atarsın.
Bu bütün foruma yansımış bir durum. Gerek şehir topiclerinde gerek model. Diyelim bu geyik facebook ortamına atıldı, ne uzayan ne kısalan bir ortama dönüşür ve dışarıdan katılım kalmaz. En azından ben gibi vfr sapıkları dikizleyemez :mrgreen:
Sözün özü ortamınız dışarıdan güzel ve paylaşımlar seviye olarak yüksek(angara-mt de pek takdir edilmez hele :mrgreen: ). Aynen devam etmeniz dileğiyle, sevimli dikizciniz umur![]()