Kawasaki Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hele 07 söylenilen fiyatlara gelirse sadece er6 değil 250 1000cc aralığında nekadar motosiklet varsa etkilenir. ikinci el biter gider.

Ustadlarim merhaba motoruma 1 hafta binmeyeyim mars dugmesine basdigim zaman 5 sn falan basili tutyugumda mars aliyor motor isinfiktandan sonra marsa basar bazmaz aliyor acaba sikintim akudemidir

motorum satılıktır. ilgilenenlere duyurulur...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-6000-km-de-2012-model-ihtiyac-dan-satiliktir-133696336/detay

Ustadlarim merhaba motoruma 1 hafta binmeyeyim mars dugmesine basdigim zaman 5 sn falan basili tutyugumda mars aliyor motor isinfiktandan sonra marsa basar bazmaz aliyor acaba sikintim akudemidir

Bu durum benim kışın başıma geliyor. Merak etmeyin gayet olağan bir durum fakat yinede akünüzü bir kontrol edin.

Bu durum benim kışın başıma geliyor. Merak etmeyin gayet olağan bir durum fakat yinede akünüzü bir kontrol edin.

bütün motorlu taşıtlar soğukta nispeten uzun marş ister ama bu arkadaş benim anladığım kadarıyla ilave bir 5 saniyeden bahsediyor

---------- Post added at 13:36 ---------- Previous post was at 13:27 ----------

beyler bu arada aklıma şu geldi, 10w60 tam sentetik motosiklet yağı kullanınca yağ tüketimi azalmıyor mu motosikletlerinizde?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-nokta-hatasiz-abs-li-3900-km-de-ekstrali-145483563/detay/

Arkadaşlar motorumu satıyorum bilginize.

Benimkisi 4 silindir merakından, 3 silindir de olur aslında param yetse, dur ben bi daha bakayım şu banka kredi oranlarına :)

Yahu arkadaşlar bende 2006 f var k&n hava filtresi taktırmak istiyorum ama uygun filtre bulamadım taktirip bilipte bana yardımcı olabilecek biri varmidir acaba

hee fazer patlamamış yani ?

valla fazer daha nası patlasın..fiyat zaten 12-14 çok makul...bu fiyata 4 silindir gücü kuvvatı yerinde alete binen adam başka hangi motora binerse tatminiyet duygusu çok farklılaşır...er6 cıların içinde bi yerde 4 silindir yatıyo en azından:)

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
valla fazer daha nası patlasın..fiyat zaten 12-14 çok makul...bu fiyata 4 silindir gücü kuvvatı yerinde alete binen adam başka hangi motora binerse tatminiyet duygusu çok farklılaşır...er6 cıların içinde bi yerde 4 silindir yatıyo en azından:)

Erhanım çok sert vurma petra'ma :mrgreen: benim çekirge o, yanımda yetişiyo.. Olacak o da olacak :cherry:

Merhaba yakın arkadaşımda er6n var 5 10 km yol yaptıktan sonra kırmızı ışıkta durunca motor stop ediyor kendi kendine sonra tekrar calıştırıp yol alıyoruz bunu bir kez yapıyor sadece bir kez neden sebep nedir sizce??

Valla rölanti düzensiz ise hava filtresinden başlayabilirsiniz kontrole, yani sürekli inip çıkıyor ise filtre tıkalı olabilir, onun dışında pis benzin, bujiler aklıma gelenler. Motorun sağ tarafında rölantiyi ayarlayabildiğiniz bir vida var, çevirdikçe gaz mekanizmasını itiyor ve dolayısıyla rölanti devrini artırıyor, oralarda gözle görülür bir sıkıntı var mı onu kontrol edebilirsiniz, fi ışığı hiç yanmıyorsa o zaman ecu ile ilgili sorun yok diyebiliriz. Yine de bir hata kodu okuma işi yapıp garantiye alın derim ben.

enjeksiyonlu sistemde rolantiyi manuel olarak ayarlıyabiliyormuyuz? bu işi rolanti sensörü dolayısıyla ecu otomatik yapmıyormu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar