Mondial Mondial X-Treme (Enduro/Super Moto/Moto cross) Kullanıcıları / Bilgi Paylaşımı

Çok mutsuzum arkadaşlar... 1 aydan fazla bir süredir arkadaşımın emanet ettiği Duke200 e biniyorum ve kendi motorumu çok özledim :salut:

bende yazdıgını görünce dedim tamam aldı motorunu :(

neyseki yaya değilsin :thumleft:

Duke sahibi arkadaş herkese lazım, çok değerli, yaptığı fedakarlık ve karakter olarak eşi benzeri zor bulunacak bir kişi ama laf aramızda Duke 200 ü sürdükçe kendi motorumu daha da özlüyorum... Ne demek istediğimi siz anlayın ::melek02:

çizik kestane polat hala moturndan sesçıkmadı sanırm en son sanayide idi yaptırıyordu bana yağ milinin ölçülrini de vermişti sağolsun ama ses yok adamdan merak ettik

Ustaya sinirlendim bu hafta sonu. Bu h.içi bugün yarın hazır edecekti göya, bak aramıyorum daha fazla sinirlenmemek için... :farao:

gec oldu ama sorunsuz olsuz varsın az daha bekle
duke 200 le idare edecen artık :) bitene kadar

İnan her geçtiğim ufak çukur, tümsek, çıkıntı, kasis, yol yamasından sonra "motorumu istiyorum artık" diye iç geçiriyorum. Ankaranın yollarında bile yer yer işkence oluyor naked kullanmak. Yada duke sert ama gerçekten çok hafif olduğu için böyle bir kombinasyon(eziyet) oluşuyor...

yaw cenkito ustadan yanamısın bizdenmi anlamadım :) ortaklığınmı var adamın performansını beklmeketen ağzımız kokmaya başladı :)

ben saglamlıktan yanayım :) bekledik bu kadar varsın biraz daha gec olsun adam aceleye getirip birseyleri eksik bırakmasın

sonra mazallah tekrar yatar motor. belliki eli agır adamın acele ettirtip hatalı yapmasın diyorum

bende meraktayım cıksın artık su bigbore piyasaya :queen:

Arkadaşlar buarada bana ön dişli kilit parçası lazım. Ön dişlinin üstüne 2 vida ile tutturulan nane. Mondialden istemiştim, yanlışlıkla ön dişli yollamışlar bana :)

Resmi şu şekil bişey... üstteki parça...

$(KGrHqZHJC4FC2vIR8qJBQuiG8OhN!~~60_57.JPG

---------- Post added at 12:22 ---------- Previous post was at 11:51 ----------

CENTİKO !! :) Senin motordaki bun benzer bişey değil mi ?? "ON ZINCIR DISLI RONDELASI" :)

Arkadaşlar buarada bana ön dişli kilit parçası lazım. Ön dişlinin üstüne 2 vida ile tutturulan nane. Mondialden istemiştim, yanlışlıkla ön dişli yollamışlar bana :)

Resmi şu şekil bişey... üstteki parça...

http://i.ebayimg.com/t/Front-Sprock...Aw/$(KGrHqZHJC4FC2vIR8qJBQuiG8OhN!~~60_57.JPG

---------- Post added at 12:22 ---------- Previous post was at 11:51 ----------

CENTİKO !! :) Senin motordaki bun benzer bişey değil mi ?? "ON ZINCIR DISLI RONDELASI" :)

ne yazıkki bizde ki farklı böle bişey

b_19547669.jpg

Şu yukarıda verdiğim resim Honda XR400 parçası. NX250'ye uygun olanını da gördüm. XR400 ün şekli şemali benim parçaya çok daha benziyor. Honda'yı aradım, XR400'den sadece 1 tane kalmış TR'de, diğerinden zaten yokmuş. Ben de sipariş geçtim, cumartesi öğleden sonra gelir dedi. Sadece 6 TL, kargo felan da yok, uğrayıp alınız dedi :) Tabi bizim parça olsa 1-2 TL ama bulamayınca 6TL ye de seviniyoruz :)

Bakalım, gelecek parça umarım uyar benim motora. Uymasa da bir süre idare ederim eski parçayla zaten.

aslında orjınal parca ile parcacılara gidilse bulunabilir diye düşünüyorum

kesin uyumlu model vardır tr de

aslında orjınal parca ile parcacılara gidilse bulunabilir diye düşünüyorum

kesin uyumlu model vardır tr de

Parçacılar ??

Abi Ankarada 1-2 tane çin malı satan yer var. Gitsen "acaba Türkçe konuşmuyor muyum" dersin... Ha sanayideki parçacıları diyorsan o da zor, koca sanayi içinde ara ki bulasın... Yani mutlaka kopyası olan bir parça vardır hani...

Motosikleti
VFR1200X
Parçacılar ??

Abi Ankarada 1-2 tane çin malı satan yer var. Gitsen "acaba Türkçe konuşmuyor muyum" dersin... Ha sanayideki parçacıları diyorsan o da zor, koca sanayi içinde ara ki bulasın... Yani mutlaka kopyası olan bir parça vardır hani...

Belki çince konuşmaya başlamışsındır da farkında değilsindir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar