Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçen sene motor değiştirirken bu ikili arasında bende çok gidip geldim. deli gibi araştırma yaptım servislerini aradım vesayre uzun hikaye. sonuç olarak hangisini alırsan al honda yamaha kawasaki suzuki bunların kötü motoru yok. hepsi iyi motor. buyüzden hangisini alırsan al kötü motor almışım diyemezsin hiç canını sıkma bu konuda. ince detaylara gelecek olursak büyük motor alıyım şehir içinde gezmem hep uzun yol yaparım mantığındaysan bunu sil. çünkü mutlaka şehiriçinde geziyorsun. ayrı bi zevki oluyor çünkü. bu konuda versysu önde görüyorum. vstormun heybetli duruşu ve araziye biraz daha meyilli oluşuda ayrı bir konu. vstormun sınıfına göre olan fren zayıflığınıda unutmamak lazım. versysun 2.eli vstorma göre daha yavaş bu senin için önemliyse dikkat etmek gerekeceğin bir konu diye düşünüyorum. sonuç olarak ikiside güzel motor ben bunlardan versysta karar kılmıştım sportifliği şehiriçi şehirdışı uyumu performansı beni bir adım kawasakiye çekmişti. fakat daha sonra karar listeme birde cbf 600ü aldım. onuda inceledim. ve cbfin diğer ikisinden daha rahat daha kıvrak fren kalitesi daha önde ve performansta daha üstün olduğunu gördüm. ve en güzel yeri insanı kendinden alan o tatlı sesi çekti beni cbfe. bu 3 motorda AYNI HIZDA gittiklerinde aynı miktarda yakıt yakıyorlar denedim gördüm. şimdiden hayırlı olsun. herkese iyi sürüşler..