- Konu Yazar
Mrb arkadaslar yeni motor alıcm nasipse ancak cok kararsız kaldım bu iki motor arasında ,daha önce kullandıgım motorlar sırasıyla
Mondial 151 rs scooter
Hyosung gv 250
Yamaha dragstar 650 classic
Boyum 1.85 civarında anladımki benim tarzım enduro yada touring bu yaz dragstar ile ruzgar yuzume yuzume vurdukca nefret ettim cruiser motordan
daha önce vstromu kullanma sansım olmustu gercekten guzel motor hızlanması falan filan her yonden 2006 modelinden bahsediyorum ancak versys u kullanma sansım olmadı ancak inceledigim yurtdısı forumlarında youtube daki videolarda ikisininde performansı hemen hemn aynıymıs ancak vstromun selesi versys sa gore daha geniş bu kesin bide ruzgarı daha iyi keseceği kesin gibi benim arada kaldıgım konu yakıt konusu sonucta ikiside 650 cc ama internetteki degerlerde versys daha az yakıyor gibi geldi bana birde beni dusunduren bi arkadasımda er6 n vardı parcaları birazcık pahalıydı ve bulması zordu ancak vstrom Türkiye de gercekten tutulan bi motor kullanıcısı cok ancak inceledeğim bi videoda kullanıcı frenlerinden hiç memnun değildi ve modelde abs modeliydi yani 2007 ve yukarısı bu iki motoru deneyip kullanan arkadaslar varsa bi kac yorum yazarsanız sevinirim tesekkürler.....
Mondial 151 rs scooter
Hyosung gv 250
Yamaha dragstar 650 classic
Boyum 1.85 civarında anladımki benim tarzım enduro yada touring bu yaz dragstar ile ruzgar yuzume yuzume vurdukca nefret ettim cruiser motordan