iyi akşamlar motorseverler iki kere tvs apache alıp satmış biri olarak motorsuzluk yetti artık. yarın yamaha ybr 125 esd almayı düşünüyorum kullananlar iyi ve kötü yönlerini yazarsa sevinrim
al bin arkana bile bakma. dört dörtlük motosiklet.
iyi akşamlar motorseverler iki kere tvs apache alıp satmış biri olarak motorsuzluk yetti artık. yarın yamaha ybr 125 esd almayı düşünüyorum kullananlar iyi ve kötü yönlerini yazarsa sevinrim
ben bu lastiği 1 haftadır kullanıyorum önceki lastiklerim pirelli duratraction idi yaklaşık 20.000 km kullandım şimdi pilot street leri taktım sonuç mükemmel yol tutuş mükemmel viraj kabiliyeti mükemmel frenaj ve hissedilir derecede hızlanma etkisi. yağmur yağmadığı için ıslak ta henüz yorum yok ama ıslakta da oldukça iddialı bir lastik deniliyor. yaşayıp göreceğiz. kesinlikle tavsiye olunur:bestmt:
eyvallah sağol, ıslak bir bezle siliverdim .....o nasıl bir temizliktir arkadaş valla benim 0 km motordan farkı yok maşallah![]()
eyvallah sağol, ıslak bir bezle siliverdim .....
gel abicim ben sürekli buralardayım ,bazen haftasonları boludan arkadaşlarla sağa sola kaçtığım oluyor.adaşım ankara nallıhan danmısın.. bu yaz kesinlikle gezi düzenleyeceğim nallıhan a ....
lastiklerinin yağış sırasındaki durumu nedir?
yoğun yağan yağmurda tabi hazırlıksız yakalanmıştım yağmurluğumu almamıştım ve bir an önce gideceğim yere varmak için normal kuru havada kullanır gibi kullandım hiç sorun yaşamadım tabi vardığım yere geldiğimde ben ne yapıyorum demedim deil ama bana korku yaşatmadı. biraz reklama girdi ama objektif yorum yapmak istedim.
Öyle bir durum olacaksa ben gene bir YBR alayım , arkasına da çadırı sarayımadaşım ankara nallıhan danmısın.. bu yaz kesinlikle gezi düzenleyeceğim nallıhan a ....
Kullanım ömrü açısından pirelli almayı düşünüyorum. Aralarında hissedilir bir fark var mı?
merhaba arkadaşlar
Far grenaj siperliği vidası lazım. Servisinde sordum 4 tane plastik vidasına 20 tl istedi. Bu duruma çok sinirlendim almadım şimdilik uydurma bir vida ile kullanmaktayım. başka nerden bulabilrim.