selamlar; 2012 model 10.500 km deyim, bayramdan önce depoyu fulledim, kilometreyi sıfırladım; kullanım şeklim istanbul şehir içi 80'i nerdeyse geçmeden kullandım.
450 km de yedeğe geçti, 515 km de tekrar fulledim. yani yedekle 65 km yapmışım. Artık benzin alıyim diyerek, depoyu tekrar fulledikten sonra verilen LT:13,150 oldu. 63 tl tuttu. yani depo 13 lt'den biraz fazla heralde.
515 km'nin 100 km kadarı 2 kişi kullanıldı nadiren sıkışık trafiğe girildi. 515 km menzil nasıl sizce ?
20 tl aldıkları zamanı bilirim sene 2008
hocam yakıt tüketimin güzel. 100 kmde 2.5 gibi bir tüketim olmuş. Benim tüketimde aynı ama bastığım zaman 3 litreyi görüyorum. Özetle en az 2.3 en fazla 3 litre yakar mu makine.
4200 tl ver 100 alım satıma verirsin 200 de sigortaya verirsin 4500 liraya sana gelir..bu gün servisten alsan yine aynı şey indirimde yapmıyorlar.. hiç olmazsa plaka beklemezsin uğraşmadan miss..Arkadaşlar 2013 model bir ybr var arkadaşın birinde,daha 250km'de rodajda,sıfır sayılır,acil ihtiyactan satıyor,plakası ruhsatı bandrolü herşeyi tam,yatması düşmesi yok,bu motor ne eder sizce arkadaşlar,almayı düşünüyorum,ciddi ciddi niyetine girdim ?
2013 kasım yag deiğişimi 40tl
Bende 4100-4200 filan düşünüyordum,yanlız yaş 30 aşağısı olduğu için sigorta 200 e bitmiyecek gibi,4200 tl ver 100 alım satıma verirsin 200 de sigortaya verirsin 4500 liraya sana gelir..bu gün servisten alsan yine aynı şey indirimde yapmıyorlar.. hiç olmazsa plaka beklemezsin uğraşmadan miss..
Motoru aile büyüklerinden birinin üzerine alırsın sende miss gibi..ybr 250 nin trafik sigortasını bu yıl 91 tl ye yeniledim..Bende 4100-4200 filan düşünüyordum,yanlız yaş 30 aşağısı olduğu için sigorta 200 e bitmiyecek gibi,
Motoru aile büyüklerinden birinin üzerine alırsın sende miss gibi..ybr 250 nin trafik sigortasını bu yıl 91 tl ye yeniledim..
Motoru aile büyüklerinden birinin üzerine alırsın sende miss gibi..ybr 250 nin trafik sigortasını bu yıl 91 tl ye yeniledim..
Kendi üzerime olsun istiyorum,bir kağıt parçası üzerinde ismimiz olsunMotoru aile büyüklerinden birinin üzerine alırsın sende miss gibi..ybr 250 nin trafik sigortasını bu yıl 91 tl ye yeniledim..
Senin yada başkasının üzerine olmuş ne önemi varki bende 2 tane motor var birisi ramazanın üstüne biri annemin malım yok derdim yok :queen::queen:Kendi üzerime olsun istiyorum,bir kağıt parçası üzerinde ismimiz olsunfiyatlar harbiden çok aşırı fazla
bak bu konuda haklı... sedat bilir ... giren şemsiye açılırmı deriz biz... açılmaz... açılırsada ne olacağı belli... sedat ev alırrsa onuda kendi adıma aldıracağım sonra sırra kadem basıp kurtulacağım ....Senin yada başkasının üzerine olmuş ne önemi varki bende 2 tane motor var birisi ramazanın üstüne biri annemin malım yok derdim yok :queen::queen: