[Adana - MT]

Günaydın herkese...:rendeer:
Muzaffer abi ben çekmiştim o fotoyu da!!! Senin eline nerden geçti anlamadım yaw...???

İyi akşamlar AdanaMt. Toplantıda hepinize iyi eğlenceler diliyorum :rendeer:
Ben olmayınca topic sessizleşmiş mi ne :queen:

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,bizim merkezdekiler şuanda italyadalar. az önce italya EICMA FUAR'ından fotolar geldi.YAMAHA'nın 2014 modelleri.
rXe3u.jpg

hi6NG.jpg

CyuX3.jpg

1hMPO.jpg

jAvLf.jpg

7JnX.jpg

HJxF.jpg

P0Fco.jpg

fw7OM.jpg

Siu.jpg

tIdZV.jpg

5GslW.jpg

js8U.jpg

OUeZN.jpg

1zmK.jpg

ÖZELLİKLE MT 07,2 silindir 700 cc.tr satışı 16.000 tl olacak.
5eUf.jpg

MoGZ7.jpg

FURM9.jpg

Adana İl Temsilcisi
güzel bir toplantının ardından yeni bir güne günaydın millet.

:queen::queen:herkese günaydın iyi bir haftasonu dilegiyle.boracım hondanın,da fuar resimleri yokmu onlarıda atsaydın.:flower:

Günaydın arkadaşlar...:rendeer:

fatih abi senin için birkaç fuar fotosu derledim, umarım hoşuna gider :pl:

Tünaydın dostlar. En sonunda servisin %99.99 garanti dışı kalır dediği motorumun o 0.01 lik ihtimalini gerçekleştirdim ve haklı olduğumu kanuni de kabul etti:flower: Az önce kuralkandan arandım ve garanti kapsamında herşeyin yapılacağı tarafıma bildirildi :flower: Motorun servisten çıkınca şerefine tatlı ısmarlanıcak :queen:

Kuralkan'a da ilgisinden dolayı teşekkürler. 24 saat geçmeden mail ime cevap verdiler

Tünaydın dostlar. En sonunda servisin %99.99 garanti dışı kalır dediği motorumun o 0.01 lik ihtimalini gerçekleştirdim ve haklı olduğumu kanuni de kabul etti:flower: Az önce kuralkandan arandım ve garanti kapsamında herşeyin yapılacağı tarafıma bildirildi :flower: Motorun servisten çıkınca şerefine tatlı ısmarlanıcak :queen:

Kuralkan'a da ilgisinden dolayı teşekkürler. 24 saat geçmeden mail ime cevap verdiler

Sabrın için seni tebrik ediyorum, geçmiş olsun :rendeer:

Sağol muzaffer abi. Servisten çıksın da ben motora yapıcağı biliyorum :pl: Vurucam kırbacı:queen: 100cc zeulsun sürmek kesmiyor beni :p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar