[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,mehmet yeni fotoları yüklemiş,haberiniz olsun.:wiinkk:

Merhaba herkese...
Emre hayırlı tezkereler kardeşim. Yolun açık olsun... :king:

Başkanım, senin montun arkasında yazan 79 ne anlama geliyor :silent: Hani 69 yazsa anlayacamda 79 çok biçimsiz bir şekil :mrgreen:

İyi akşamlar millet

---------- Post added at 19:26 ---------- Previous post was at 19:22 ----------

Bu arada G.S. Ya başarılar diliyorum

Arkadaşlar şu saatte çok acil olarak sırf sizlere yazabilmek için siteye girdim ve yazıp hemen geri çıkacagım. Yarın gece saat 23.00 de Antalya'ya askere gidiyorum. Bunun vedası böyle olmamalıydı ama hepiniz hakkınız helal edin. Tekrardan girebilirmiyim siteye hiç bilemiyorum. Çünkü başımı kaşıyacak vakti bulamıyorum. Eşya hazırlığı değil, işyeri ile ilgili ofis kayıtları falan ve buna bağlı olarak gerekli birçok kafamı kurcalayan işler vede diğer dünyalık işler... Sonuçta babaya teslim edip gideceğim herşeyi...
Hepinizi çok seviyorum... Hepiniz Allah'a emanet olun arkadaşlar.... Yüzünüz her daim gülsün inşallah..
Hepinize en derin Sevgi ve Saygılarımla HOŞÇAKALIN... :rendeer:
emre kardeşim hayırlı teskereler tekrar. çabucak geçecek emin ol. sadece asker olmanın da tadını çıkarmaya çalış. ozaman zaman okadar çabuk geçiyorki... ben çok büyük deneyimler kazanıp geldim. aynı vatan millet duygularıyla gidip gururlu bir şekilde dönmen dileğiyle.

Günaydın millet :rendeer:

Biri gizlice viraja girerken resmimi çekmiş, çabuk söyleyin bakim, Kim çekti bu resmi :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar