elazığ/adıyaman-nemrut dağı gezintisi

Uploaded with ImageShack.us

yola cıkma zamanı :)

benzin molası :)

yolunu yarıladık :)

nemruta aksam 10 gibi vardım yemek yiyim cadırı kurdum fotoğraf cekemedim sabah gün doğumu için kalktım

güneş kendini göstermeye başladı :)

eve gönüş toplandım fakat geldigim yolda dönmedim karakaya barajı hazarbaba dağı sivrice uzeri geldm

aksam geldigim yol nemruttan inerken çektim

karakaya barajı göründü

hava karrdıgı için resim çekemedim dönüş yolu 11 saat sürdü biraz karmaşık oldugundan uzadı yol çok yorucuydu ama değdi :) toplam 400 km yol yapmış oldum umarım paylaşımı begenirsiniz şimdiden tşkkürler :D:king::cat:

Nemrut dağına bende gitmeyi istiyorum. Fakat benim çinli ile ulaşamam o taraflara, Bir ara beni de götürür müsün :D

Maşallah diyeyimde nazar değmesin. Bi tanışalım, senin rotalarını çok beğeniyorum :)

Nemrut dağına bende gitmeyi istiyorum. Fakat benim çinli ile ulaşamam o taraflara, Bir ara beni de götürür müsün :D

olur tabi gideriz :D motorun vitesliyse herturlu gider fakat scooter cok zor :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------

Maşallah diyeyimde nazar değmesin. Bi tanışalım, senin rotalarını çok beğeniyorum :)

teşekkür ederim abim :) tanışalım . inş aralıkta çiğköfteli toplantıya katlıcam bekliyom bende :D müsait olduğunuzda tanışa biliriz :)

Allah dan eski insanlar bir medeniyet yaşamış o harabe ler var

Yoksa bir bok yok çirkin yerler..

Insan. Bir. Ağaç diker. Ne bileyim. Yada. Yeşil güzel. Nehir. Resimleri. Olur.

Cehennem. Gibi...kurak yerler

Son düzenleme:
olur tabi gideriz :D motorun vitesliyse herturlu gider fakat scooter cok zor :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------

teşekkür ederim abim :) tanışalım . inş aralıkta çiğköfteli toplantıya katlıcam bekliyom bende :D müsait olduğunuzda tanışa biliriz :)

Muhakkak gel, bekleriz :)

emek çekip, okadar yol gitmiş, kendin için gezmiş ve bu geziyi bizimle paylaşmışsınız,öncelikle gece orada çadırda üşümedinizmi?,ve o harika fotoların birisinde, fotoğraf makinasını birisine verseydinizde sizinde bir resminiz olsaydı ne güzel olurmuştu! hayılısı olsun.bu güzel geziyi bizimle paylaştığın için teşekkürler ,emeğine sağlık. oralara belki hiç gidemeyeceğim ,senin sayende bizlerde o güzel ve ilgi çekici yerleri görmüş olduk. saygılar...

emek çekip, okadar yol gitmiş, kendin için gezmiş ve bu geziyi bizimle paylaşmışsınız,öncelikle gece orada çadırda üşümedinizmi?,ve o harika fotoların birisinde, fotoğraf makinasını birisine verseydinizde sizinde bir resminiz olsaydı ne güzel olurmuştu! hayılısı olsun.bu güzel geziyi bizimle paylaştığın için teşekkürler ,emeğine sağlık. oralara belki hiç gidemeyeceğim ,senin sayende bizlerde o güzel ve ilgi çekici yerleri görmüş olduk. saygılar...

öncelikle teşekkür ederim konumu gözden geçirdiginiz ilginiz için üşümeye gelince cadır kurulan yer bi yamacın önüydü cok etkilemedi soğuk olmaya soguktu tbi ama güzeldi inş. nasip olurdu sizde bi bakmışsınız oralardasınız :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar