CB 500 derilerini getirmek zorundalar. Bende 4 gözle mart ayındaki fuarı bekliyorum alacağım bir tane 500X. zaten ellerinde satılmaya devam edebilecekleri model kalmadı.ürün çeşitliliği yapmak zorundalar tüm dünyada satılıyor. sıra mart ayında Türkiye de. Türkiye Honda bu stratejileri belirler, normalde şimdi bile alınabilmesi gerekli...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:16 ----------
Bende fuarı bekliyorum , sizinle aynı fikirdeyim ... hadi Honda görelim seni tüm dünya biniyor da bize yok mu? Fiyat politikanızı ayarlarken beni arayın unutmayın. Bize sormadan fiyat koymayın şu makinelere... Anket lütfen..
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:16 ----------
Form u sıcak tutalım belki sesimizi duyan olur. cb500 istiyoruz arkadaş. Fiyatı abartmazsanız 500x de olur :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:59 ----------
Aynen öyle Mart a kadar mühlet size bak karışmam haaa :jocolor: Gider başka motor alırım.
Bende fuarı bekliyorum , sizinle aynı fikirdeyim ... hadi Honda görelim seni tüm dünya biniyor da bize yok mu? Fiyat politikanızı ayarlarken beni arayın unutmayın. Bize sormadan fiyat koymayın şu makinelere... Anket lütfen..