Abi birde alakasız birşey sorayım, biçok kişiye sordum samsung telefonun özelliği dediler ama birdaha şansımı deniyeyim :cherry:
Şu eskitme fotoğrafın renk tonlarını çok beğeniyorum, bu olayın filitresini hangi programla ve nasıl yapıyorsun :silent:
[url]http://j1310.hizliresim.com/1g/w/u0mwj.jpg[/url]
pixlr express programi yapiyor benim telefonum sony xperia s
bende sana soru sorayim cbr den memnun musun kismetse 1-2 aya alacagim![]()

Harbiden yaptı :cherry: Bende John's Phone almayı düşünüyordum, kurşun kalemle çizecektim eskitme fotoğrafı :mrgreen:
[url]http://t1310.hizliresim.com/1g/x/u0r7h.jpg[/url]
Tam rustik değil, biraz sıcak oldu ama onu da zamanla kavrarız, saol:rendeer:
_ Bu arada CBR' dan fazlasıyla memnunumSıfır alacaksan gözünü kapat öyle git bayiye, 2. el alacaksan bile allahın yarattığı en şanssız kul olman lazım memnun kalmaman için
Birde Honda faktörü var tabiEgzantrik zincir gergisine ihtiyacım oldu, bayilerin elinde yoktu, sipariş geçildi, ürün geldi, montajı yapıldı, motosikletim teslim edildi, hepsi 2 gün
İlk bikaç gün oturuş pozisyonu yatık geldi, bileklerime yük biniyor gibiydi, "hani SS değildi, sport touring niyetine kullanacak, uzun yollar yapacaktım, ama zor galiba... ..." gibisinden aklımı kurcaladı biraz,
sonra nasıl olduysa hızla o sorular yok olduŞuan aramızdan su sızmıyor desem yeri, kendine çok hızlı alıştırıyor
![]()
Şahsen eksik hissettiğim, Commuterden geçtiğim için bazı alışkanlıkları zaman zaman halen arıyorum, bagaj, orta sehpa... gibi.
O tür alışkalıklarımında çözümleri kendi kendine gelişiyor, bu yüzden sorumluluğu üstümden attım, şimdilik herşeyi zamana yükledim :mrgreen:
İşin şakası bi yana, ABS li gelsin tekrar alırım, renk değiştirmek için, model yükseltmek için tekrar alırım yani parasının hakkını son kuruşuna kadar hak ediyor bence![]()
Abi birde alakasız birşey sorayım, biçok kişiye sordum samsung telefonun özelliği dediler ama birdaha şansımı deniyeyim :cherry:
Şu eskitme fotoğrafın renk tonlarını çok beğeniyorum, bu olayın filitresini hangi programla ve nasıl yapıyorsun :silent:
[url]http://j1310.hizliresim.com/1g/w/u0mwj.jpg[/url]
Aslında her zaman gönlümde naked bir motor var ama markası Honda olsun istiyorum o da malesef getirmiyor.
Evimin yanında Honda plaza var kocaman, artık atraksiyon yapmayıp bir Honda almanın zamanı geldi diye düşünüyorum.
2.el 1000/2000 km de almayı düşünüyorum, 9000/10.000 tl arasıBagajım hiç olmadı, orta sehpayı hiç kullanmadım
![]()
Fotoğraflar için fotoğraf makinesi kullanıyorum. Renk ayarlaması da Photoshop ve PhotoFiltre diye bir programla yapıyorum.
temiz şartları uygun 2. el bulabilirsen 2. el alArkadaşlar honda cbr 250 almayı düşünüyorum ama ikinci el mi alsam sıfır mı alsam karar veremedim sizden yardım istiyorum hangisi daha mantıklı sıfıra o kadar verilir mi motor memnuniyetinden şüphem yok ama ikinci elden her zaman korkmuşumdur bir akıl verin sadece arada kaldım teşekkürler iyi forumlar![]()
Bir ara diz örtüsü sormuştum, kimseden ses çıkmadı. Bende gittim yaptırdım, soğuk filan geçmez oldu. Çok kötü olmasa da biraz şekli bozuluyor.
Abi onun parasını aldığın yanmaz, sağuk ve yağmur geçirmeyen, nefes alan, terleme yapmayan, sürtünmeye dayanıklı, 1. derece kalça, diz, kaval... korumalı kışlık motosiklet pantolonuna eklesen daha doğru olmazmıydı,
bu şekilde de içliği çıkar/tak 365 gün kullanabilirdin :silent: