Geçen senelerden daha iyiydi gibi geldi sanki
Geçen seneki kortejden daha iyiydi sanki,birde hafta içi olmasına rağmen süper katılım oldu,kimi 300-kimi 500 diyordu ama sayacak vaktim olamdı..!biz beşiktaş'tan dahil olduk.bir çok foto-video çeken arkadşlar oldu, lütfen esirgemesinler bizden
o kortejin geçişini saygıyla sabırla bekleyen istanbul tarfiğine ve ilgiyle bizlere bakıp alkışlarla destekleyen vatandaşlara teşekkürler..!
bogazkoprusunden uzunca bır kortej gectı yanımızdan anadolu tarafına dogru.cok guzel bı goruntuydu.benı sevındıren apacı kardeslıgı hıc gormedım...nefret edıyorum ara gazcı ss tayfasından bu tur gunlerde...
Bu yılki katılım baya yüksekti fakat organizasyonu beğenmedim.Çünkü herkes dağıldı sıralı şekilde gidilmedi...
Evet bu kesinlikle konuşulması gereken bir konu. Avr yakasından gelirken görevli arkadaşlar epey çaba harcadılar ikili düzeni devam ettirebilmek için. Suadiye otelin önünden kalkar kalkmaz bu düzen yokoldu. İnsanlara biraz da örnek olunması gereken bir geçiş olmalıydı bence, hem trafik düzenine uyum hem de motorcuların aklı başında insanlar olduğunu göstermesi bakımından.. Artık seneye..