29 Ekim Cumhuriyet Bayram Korteji ve Şehitlerimizi Anma Sürüşü

Motosikleti
Dl650vstorm
her 29 ekimde olduğu gibi gene ordayız inşallah ::plus1::::
hgs si olmayan arkadaşlar,, sirkeciden gemi var yav ..hareme geçiyo..böyle püfür püfür mis gibi :)

Motosikleti
Honda sh125
ınsallah guzel bir kortej olur her sene oldugu gıbı bu senede varım dıyorum :D

Daha once bir alintiyi paylasmistim, 11:30 da merter koprusunun E5 ayaginda bir bulusma olacak diye.. Bugun tekrar sordum valilikten izin alindigi soylendi. Yani hala guncel bulusma yeri ve saati.. Ama kac kisi gelir onunla ilgili bir tahmin yok saniyorum..

Avrupa yakasında oturan biri olarak birileri gelecekse beşiktaş da bekleyeceğim Çünkü hgs yok ve köprüyü sevmiyorum . kortej acaba saat kaç gibi oradan geçer . Bir çok kişi sormuş avrupa yakasında nasıl buluşuruz diye . Bence güzergah olarak beşiktaş uygundur . Bir kaç arkadaş gelirse orda farkediliriz . Daha iyi olur

ben beşiktaşta beklerim

Bende suadiye otel önünden e-5'e çıkana kadar destek vereceğim.Edirnekapıya kadar gelmek isterdim ama ehliyetimi cuma alacağım :(

Ankara Ziya Gökalp caddesinden, tam sayamadım ama yaklaşık 35-40 türk bayraklı motosikletli korna çalarak geçti...

Seneye inşallah aralarına bende dahil olmak isterim...

Her zaman ki gibi orada olacagiz.Bu arada bende avrupa yakasinda oturuyorum ama suadiye otelinin onunde bulusmak daha iyi cunku avrupa yakasinda oturanlar icin edirbekapi sehitliginde bitecegi icin yol hemen bitiyor.

Suadiyenin önünde olucam. Kawasaki siyah er6/siyah nolan kask/gri beyaz joe rocket mont.

Beşiktaş ta bekleyen ikimiz olucaz sanırım . ama muhakkak baska gelenlerde olur

Ben sadiyeye geldim taksi duraginin karsisibdayim tanidik kimseyi bulamadim kirmizi ybr fd9259 biri beni bizimkilerin yanina goturebilr mi :(

Biraz önce eve geldim. Üzerimde tatlı bir yorgunluk var. Geçen senelerden daha iyiydi gibi geldi sanki.
Ketıl attı gidip kahvemi koyayım. İyi bayramlar tekrar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar