İzmir MT bayram bitti, hala pazartesi sendromu devam mı ediyor? Bende bütün hafta devam edecek gibi...
orada organizasyon canlanmış ben izmire dönüyorum arkadaş böyle olmaz ya![]()
geçen haftayı boş geçtik ama bu hafta sonu umuyorum mt ekibi olaya el atacaktır diye düşünmekteyim için için!Hani nerede?
hafta içi boş olunuyor aslında ama iş çıkışı geceye kalıyoruz, gündüz motor sürüşü çok daha zevkli bence, gece olunca hem bişey göremiyosun hem de daha hızlı gidesin geliyor. sadece yol yapmak yola odaklanmak ayrı keyif etrafı izlemek ayrı keyif.![]()
aslında üşümeyi bi şekilde kesebiliriz, lahana gbi giyinilebilir, yağmur olmadığı sürece her türlüevet yazın o serinlikte ayrı tadı oluyor. Bu mevsimde tam gündüz sürüşlük güneş varsa hele ne terliyosun ne üşüyosun
aslında üşümeyi bi şekilde kesebiliriz, lahana gbi giyinilebilir, yağmur olmadığı sürece her türlü![]()
çok güzel etkinlikdiTüm İzmir MT üyeleri 5."Farkında mısın Motosiklet Sürüşü" etkinliğine davetlidir,yarın Gündoğdu Meydanından polis araçları eskortluğunda özel kardeşlerimizi de motor sürüş eğitmenlerinin sürdüğü araçlara bindirerek,saat 13.30 da hareket edilecek ve İnciraltı"na kadar gidilecek,Özel 9 Eylül Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin düzenlediği bir etkinliktir,engelli çocuklarımızı hatırlamak ve hatırlatmak adına yapılıyor.NOT:Katılıcak arkadaşların kask takması rica olunur,önceki etkinlikte bu sebepten aksilikler oluşmuş.
Tüm katılımcı arkadaşlara içten teşekkürler...
Evdeyim çok yoruldum güzel bir akşamdıiyi geceler cümleten
Tüm katılımcı arkadaşlara içten teşekkürler...