- Konu Yazar
selamın aleyküm arkdaşlar ben bu foruma 1 yıldır üyeyim eskidende üyeligim vardı 3 yıl kadar hep takip ettim sizleri bana bir kapı açtınız ne sorduysam cevapladınız eyvallah şimdi dikkatimi çekiyor yeni üyeler yok benim motor 150 gidiyor 125 cc yok şöyle yapsam yok böyle yapsam yok aynaları söksek yok cc büyültsek yok vs vs ondan sonra tabi bizim burdaki görmüş abilerimiz saolsun uyarı yapıyorlar ya oglum kaskın ehliyetin varmı diye sonra üyeler gidiyor kızıyor yani anlamadım ben biz sizin kötülügünüzü istemiyoruz ki bazıları bizi yanlış anlıyor forumdan kovdugumuzu sanıyor herhalde ama şunu unutmayın hepsi sizin için bunları yok sa burdaki adam afedersiniz ama ölseniz size yardım etmez sizi düşünüyorlar size bişeyler katıp türkiyedeki motorsiklet bakış açısını düzeltmeye çalışıyorlar tmm motorla oynayın süsleyin cc yükseltin ama fren sinyal tertibatlarınızı lütfen ama lütfen sökmeyin kaskınızı takın montunuzu gidiyin bunların hepsi sizin iyiliginiz için arkdaşlar lütfen beni yanlış anlamayın kask takıyoruz diye 25 liralık kask takmayın en azında kazada sizi koruyabilcek biraz daha iyi kask alın hepimiz degerliyiz ALLAH korusun birimize bişey olsa hepimiz üzülürüz biz bir aileyiz ben 17 18 yaşında biriyim ehliyetimi aldım ama almadan öncede bindim r6 sınada cbr 1000rr da binmek önemli degil ben kaskımı taktım montumu giydim yaşım tuttu gittim ehliyet işlerimi çözdüm ne olur kasksız montsuz plakasız farsız sinyalsiz kornasız yola çıkmayalım üzülmeyelim... ölüm haberleri duyMayalım..... hayırlı akşamlar saygılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------
KONU ÖNDE KALSIN
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------
KONU ÖNDE KALSIN