TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Biliyorum sabri ben Engine takıldım haklısın hatta hatırlarsan en son sen ben erol sağ a çekip gelenleri baya beklemiştik ama bu seferki gezi de sizin yakadan gelenler biraz yapıştırsın bizim yakadakilerle buluşunca zaten fazla basamazsınız çünkü yollar bol virajlı 1 gidiş 1 geliş yönlü :)

---------- Post added at 10:01 ---------- Previous post was at 09:59 ----------

Maalesef orjinal lastikleri şamrelli ve kışın kesinlikle değiştirmeni tavsiye ederim.Sana marka öneremem ama geçmiş konularda yüzlerce lastik muhabbeti var.Sadece sibop değişiyor ve jantın etrafına beyaz bir sıvı sürülüyor sonra da tubless lastik takılıyor.

Serhat bizim yakadakilerin hepsi deli akilli adam yok ben dahil :)

Hepsi yapistiran cinsten arkada kalan olmaz bizde :)

Bayii zamaninfa haber vereydi yesilinden olcakti ama gevsek davrandilar bole oldu olsun memnunum ben hiz yapmasada kiprasmiyo :) Veysel abi nerde boynu bükük kaldim iyice burda :)

Abi geçen seferki yollardan gidicez dimi ? ne kadar erken birleşirsek grup olarak o kadar iyi olur abi. gezinin amaçlarından biriside bu değilmi TOPlu sürüş :D
gecen seferki dönüşte kullandıgımız yoldan gidecez ben kornaya basıp sizden ayrıldıgım yerdeki hasdal kışlasından başlayıp yolumuz çok uzak deyil gurup sürüşü için de uygun bir hızda kopmadan gideriz maksat kazaya sebebiyet vermemek dönüşde herkes serbet olur isteyen gaz açar . karşıdan gelen arkadaşlar kağıthane hasdal çıkısından hasdal tarafına girip askeriyenin tam karşısındaki üst gecidin hemen altındaki otobüs duragında buluşursak herkes için ortak ve kolay bi yer olur tek buluşma noktası orası olsun diyorum 9.30 da orada olalım en gec 10 da yolda olmak lazım yarım saatlik yolumuz var

gecen seferki dönüşte kullandıgımız yoldan gidecez ben kornaya basıp sizden ayrıldıgım yerdeki hasdal kışlasından başlayıp yolumuz çok uzak deyil gurup sürüşü için de uygun bir hızda kopmadan gideriz maksat kazaya sebebiyet vermemek dönüşde herkes serbet olur isteyen gaz açar . karşıdan gelen arkadaşlar kağıthane hasdal çıkısından hasdal tarafına girip askeriyenin tam karşısındaki üst gecidin hemen altındaki otobüs duragında buluşursak herkes için ortak ve kolay bi yer olur tek buluşma noktası orası olsun diyorum 9.30 da orada olalım en gec 10 da yolda olmak lazım yarım saatlik yolumuz var

abi gidiş yolu çok güzeldi ama ya bol virajlı ormanların arasından temiz düzgün yollar falan. dönüşü de otobandan geleceksek çiftalanın heryerini gezelim o zamanda bari motor sürdüğümüzü anlayalım Bayram abicim :)

Engin sen bakma onlara bi kotor alcan tam alcan :)) hatta sana tekkifim var gel seneye birlikte alalim makinalari :) faceden gorduysen movistari allaim gazlayalim :ppp

Aynen Sertac neresiyle oynarsan oyna yapicagi hiz belli en iyisi dedigin gibi movistar tarzinda bisi yada honda 1000 rr hondadan vazgecmem honda hayat onda :)

Aynen Sertac neresiyle oynarsan oyna yapicagi hiz belli en iyisi dedigin gibi movistar tarzinda bisi yada honda 1000 rr hondadan vazgecmem honda hayat onda :)

çok sınırları zorlamamak lazım yaa 600 yeter şimdilik hevesimizi alalım 250km hızlarda kakalım şimdilik. 300+ ypıp çokda zorlamamak lazım :D

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Evet saat kacta bulusuyoruz selo ben kacta cikyayim yol uzun malum bostanci koprusunde bekleyin beni cizmelerimi giyip geliyom :)

çok sınırları zorlamamak lazım yaa 600 yeter şimdilik hevesimizi alalım 250km hızlarda kakalım şimdilik. 300+ ypıp çokda zorlamamak lazım :D

Buyuk dusun sertac sınırları zorlamak lazım aldinmi bi kere alcan hayabusa mi alsak yoksa :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------

Ben varım ben ybr'li :) :) Ama benim motorda cbf'ten fazla kaçıyor nasıl olcak :queen:

Nihayet biri cikti dicektimde hemen sende beni gecmeyi dusun tamam en geriden gelcem ben :D

Arkadaş ne oluyor cbf laf atlıyor:) yağ yakıyor filan titremeyelim yeter :queen: hayaller movıstar ona diyecek laf yok:thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar