Bugün yamaha xj6 naked modelini kullandım.İvmelenmeleri arasında çok az fark var.6-7 bin lira parayla gs 500 er 5 gibi motorlar kullanmak tatminkar.Bu paraları vererek böyle seriliğe kavuşmak önemli bir lüks.Motor iyice ısınmadan yürümezsen.Üst devirlerde fazla gezinmezsen hiçbirşey olmaz.Eğer motor almaya giderseniz alacağınız motorun sahibi motoru çalıştırır çalıştırmaz boşta gaz verip duruyorsa uzak durun.Falan yere giderken 140-160 tan aşağı düşmedim derse uzak durun.İlk cümlelerinin içinde 190 vurdum geçiyorsa uzak durun.biraz anlıyorsanız eğilip motoru dinleyin o size kendiyle ilgili durumu fısıldar.
Her motorla afrika turu yapılacağını sanan arkadaşlar için 5000 de az 3000 de az gelir.Dayımın 2006 activası 7000 km de..Senede 1000 km o da köye giderse... Motosiklet aleminde km ile ilgili durumlar kaideyi bozar.Hem anlamadığım benzinin 5 tl olduğu ülkede senede 10bin km'leri kim yapıyor merak ediyorum.Kabaca senede 2500 3000 tl benzin parası demek.vergisi sigortasi bakımı dersen 4000 den aşağı olmaz.Ha işte sırf o yüzden bi de mondial aldım.Gs 500 artık haftasonları dışarı çıkıyor.
Her motorla afrika turu yapılacağını sanan arkadaşlar için 5000 de az 3000 de az gelir.Dayımın 2006 activası 7000 km de..Senede 1000 km o da köye giderse... Motosiklet aleminde km ile ilgili durumlar kaideyi bozar.Hem anlamadığım benzinin 5 tl olduğu ülkede senede 10bin km'leri kim yapıyor merak ediyorum.Kabaca senede 2500 3000 tl benzin parası demek.vergisi sigortasi bakımı dersen 4000 den aşağı olmaz.Ha işte sırf o yüzden bi de mondial aldım.Gs 500 artık haftasonları dışarı çıkıyor.