Işık Ülkesi: Likya (Çadırda 4 Gece - 1800 km)

Gerçekten güzel gezi olmuş biz bu bayram fırsatını kaçırdık ama gezin iyi fikir oldu :cat:

Gerçekten güzel gezi olmuş biz bu bayram fırsatını kaçırdık ama gezin iyi fikir oldu :cat:

Dostum sevindim. Zaten bu paylaşımların bi amacında dostların yapacağı gezilere ufakta olsa bi katkı sağlayabilmek

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------

keyifle okudum tekerine sağlık

Eyvallah dostum

Müthiş bir gezi olmuş valla elinize sağlık.
Umuyorum 2. dönem ben de yapıcam böyle güzellikler kendime

Tekerinize emeğinize sağlık.sanki bir rehber eşliğinde geziyormuş gibi hissettim.daha önce ki yazılarınızdaki anlatımınız gibi hayellere daldım resmen,çok teşekkürler paylaşımlarınızın devamını dilerim.

Tekerinize emeğinize sağlık.sanki bir rehber eşliğinde geziyormuş gibi hissettim.daha önce ki yazılarınızdaki anlatımınız gibi hayellere daldım resmen,çok teşekkürler paylaşımlarınızın devamını dilerim.

Çok teşekkür ederim dostum

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
dört dörtlük bir tur ve çok iyi bir sunum.. Nice gezilerinizi yine hayranlıkla okumak dileğiyle.. ::sm_smile

Motosikleti
Fazer8 abs
çok güzel bir gezi olmuş. eminim sizde büyük keyif almışınızdır.

haziran ayında ben de aynı yerleri gezdim eşimle birlikte.phaselis-olimpos'u geçen sene gezmiştim zaten
gerçekten doğa harikası yerler.olağanüstü güzel yerler.
süper gezi olmuş tekerine sağlık :thumleft:

pardon hacı tatilin birinci günü diyecektim....cumartesi günü öğleden önce polis çevirmedi mi şimdi seni:)

doğru dostum Gömü'de polisler çevirdi :) Sordukları sorular motoru kaça aldın, kaç yapıyor bu, bunun yerine araba alsaydın vs. vs. Zaten her uzun yolda polisler en az bir kere çeviriyor sağolsunlar :)

Çok güzel bir gezi olmuş aynı turu daha detaylı olarak iki arkadaş yaptık bu yaz ve tadı hala damağımda...

Ooooo çok iyi.Gezmiş kadar olduk sanki.Saklıkentte karşıdan karşıya geçerken terliğimi suya kaptırmıştım gözüne takılmadı hiç dimi?:queen:

Adana İl Temsilcisi
sunum ve gezi harika olmuş.paylaşım için teşekkürler.ADANA'dan selam olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar