TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bize teşekkür yok muu :p
ben ne dedim? titreşim sıkıntısı egzozdan + 13 dişliden.
ikisini değiştiğin zaman ne titreşim kalıyor ne de başka bişi =)
hayırlı olsun.
biz cok mutluyuz tiger ve 14 dişliyle herkese tavsiye ederim.. uzun yolda bayılmıyor. serilik köpek gibi. ses 6 bin devirden sonra canavar gibi
tvs egzozla ses aşık oluyorsun =)
hatta ben bi küçük bi aparat koydum sakalı takmak için resmi yükleyeyim buraya

---------- Post added at 22:25 ---------- Previous post was at 22:21 ----------

resimde bu parca mutfak dolaplarına koyuyolarmış nalburdan aldım. büktüm taktım.
http://o1310.hizliresim.com/1g/q/tu94u.jpg

Çok sağolun sertaç abi senin motorda titreme vardı en son kullandığımda ama bende baya azaldı 14 dişli takılı şuanda cbf gibi titreşimsiz oldu diyebilirim nerdeyse..

herkes doğru olanı yazmış ben ise hep yanlış olanı yapmışım :) zinciri önce wd40 ile ıslayıp en pis yağları akıtıp daha sonra mazotu fıs fıs ile sıkıp diş fırçasıyla temizledim ve temiz bir bez ile tamamen kuruladım. sonra da adını unuttugum ama çokda kaliteli olmayan bir zincir yağı ile yağladım ama sağlam yağladım tabi.. sanırım çözüm artık yeni bir zincir. zaten lazımdı çünkü dişli değiştikten sonra arka teker en öne geldi dahada yer yok o tekeri arkaya atmak isitoyrum mevcut zincirden 2 bakla fazla takıp..

önerileriniz için çok teşekkürler..

abi wd40 oringlere zarar verir

Evet arkadaslar onumuzdeki pazar gunu bir bulusma duzenliyoruz
Kemerburgazda offroad organizasyonu varmis oraya gidecez
Katilmak isteyen herkes gelebilir
Ben bankolari yaziyorum herkes ismini yazsin

1 selami
2 sabri
3 sertac
4 eröl
5 beykozlu
6 ????

Aha beni de yazmış :) Büyük ihtimal bir terslik olmazsa geliyorum ben de.

Kaan egzos hayırlı olsun. Bol bol bağırt.
2013 modelin sakalını, Tsubasa'nın icadıyla eski modellere takamaz mıyız acaba? Hem egzos hem sakal olmuş olur.

Sertaç, aynen wd-40 da kullanma Çağatay'ın dediği gibi.

Aha beni de yazmış :) Büyük ihtimal bir terslik olmazsa geliyorum ben de.

Kaan egzos hayırlı olsun. Bol bol bağırt.
2013 modelin sakalını, Tsubasa'nın icadıyla eski modellere takamaz mıyız acaba? Hem egzos hem sakal olmuş olur.

Sertaç, aynen wd-40 da kullanma Çağatay'ın dediği gibi.

Sağolun arkadaşlar daha tadını alamadım artık yarın bağırtçam :) haftasonu görüşürüz inşallah.

benim motorda titreme evet var ama eski kasalardaki kadar kesinlikle olamaz. ayak pedlerinde bir sorun vardı onuda azalttım kendimce lastik koyarak arasına ama tam düzelmedi sadece azaldı. Özkanın motorunu denemiştim ayaklıklarında gram titreme zızırtı yoktu ya bigün çaktırmadan değiştircem zaten onunkileri :D:D neyse şu aralar fazla takılmıyo burda farkında olmaz bu mesajımın :p

Kaan nasıl bakarsan öyle görürsün.Apache ne yaparsan yap titreşim azalmaz :)

hacım sen ön yargılı olduktan sonra goldwinge de binsen titriyor dersin.
ben motoru aldım 500 km olmadan söyledim bu motorun titreşiminin cogu egzozdan oluyor diye.
avcrom halil abiyle konuştuk aynı şekilde söyledi.
14 dişli + egzoz.
gözleri baglayayım oturtalım artcı olarak ybrye mi bindin tvsye bindin anlayamazsın..

Yeni kasa + egsoz+14 dişli li apache kullandım.Eski kasalar kadar olmasa da titreşim vardı.Sürat motor daki ustalar da benimle hemfikir.

hacım sen ön yargılı olduktan sonra goldwinge de binsen titriyor dersin.
ben motoru aldım 500 km olmadan söyledim bu motorun titreşiminin cogu egzozdan oluyor diye.
avcrom halil abiyle konuştuk aynı şekilde söyledi.
14 dişli + egzoz.
gözleri baglayayım oturtalım artcı olarak ybrye mi bindin tvsye bindin anlayamazsın..

sen bu yorumu defalarca yaptın egzozu değiştiğimde ve 14 dişli ile bende senden aynısnı kopyaladım yazdım ama ne bilim beklentiler fazla oluyo tvs yi bilmeyenler için :) cbf kadar elbette olamasada farkını ancak bi apache sahibi anlar orasıda ayrı. benim motorda fazladan bi ayaklarda titreme sorunu vardı onuda azaltmaya çalıştım. fuara geldiğinde artık incelersin ali :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------

Yeni kasa + egsoz+14 dişli li apache kullandım.Eski kasalar kadar olmasa da titreşim vardı.Sürat motor daki ustalar da benimle hemfikir.

eşgalini yaptıgın motor benimkine benziyo :D

Arkadaslar tiger egsozu nerden ve ne kadara aldiniz acaba bilgilendirirmisiniz hos duruyo ybrdeki sesini duydum harika ses veriyoda tvs denk gelmedi dusunuyorum ya el yapimi olanlardan yada uygun bulursam tiger

hacı olay psikolojik.
ön yargılarımızı yıkmalıyız önce.
satıcılara servislere bakma sen.
ellerinde hala bitmeyen bir 12 modeller var. adamlar ellerindekini bitirmek için indirim yapıyorlar taksit yapıyorlar. söylenti cıkartıyorlar, safsata yayıyorlar
yarın bir arkadaşımız daha sıfır 12 model alacak adanadan foruma yazdı konuştuk
fiyat 3700 lira imiş.
bende derim hiç bir fark yok. ötekisi sadece makyajlı diye.
ama bir de öteki tarafına bakmak lazım işin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
egzozu kaça aldın
video atar mısın

Konuyu dağıtıyorum ama paylaşmadan edemem :)

Tiger tiger diye diye aldık sonunda ama hakediyor gerçekten sesi çok farklı diğerlerinden ve bir kaç foto atıyorum.

Eski kasada alt sakalı sökmeniz gerekiyor maalesef ama tiger için değer :)

Öyle sıkı sıkı bağlamışımki yerinden kımıldamadı yolda :)

[url]http://t1310.hizliresim.com/1g/q/tu5w3.jpg[/url]

Taktık ama alt sakaldan olmadı ve sakalı söktüm.

[url]http://t1310.hizliresim.com/1g/q/tu60p.jpg[/url]

Emektar egsozuma teşekkürler :p

[url]http://r1310.hizliresim.com/1g/q/tu622.jpg[/url]

Duruş bu şekilde:

[url]http://u1310.hizliresim.com/1g/q/tu63v.jpg[/url]

[url]http://u1310.hizliresim.com/1g/q/tu64l.jpg[/url]

Evet arkadaslar onumuzdeki pazar gunu bir bulusma duzenliyoruz
Kemerburgazda offroad organizasyonu varmis oraya gidecez
Katilmak isteyen herkes gelebilir
Ben bankolari yaziyorum herkes ismini yazsin

1 selami
2 sabri
3 sertac
4 eröl
5 beykozlu
6 kuroscu
7 .........

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Titresim gitmez ancak alisip kabullenirsin zaten ancak titremeyen motora binince anlarsın neyin ne oldugunu disli titresimmi keser mantık lutfen tvs nin bilmedigim civatası yoktur ilk egzoz takan da benim youtube deki dukkan icinde olan video yıl 2007 eroll88 nik

motoru tutan motor saplamalarının arasına takoz lastikler konursa motorun titreşimini şaseye vermez takoz kendi emer mezlerdede üst kısımda takoz lastigi var üst bağlantı yerinde titreşimi alıyordu .öyle bişey çözüm olur

---------- Post added at 07:42 ---------- Previous post was at 07:39 ----------

Selami abi kuroscu Bayram abide geliyor bilgin olsun. listede o da var. Kendisi ile çok eskiden zaten aynı motor gurubundaymışız o gün buluştugumuzda eskileri bi yaad ettik kendisiyle :)

son durum
________
1 selami
2 sabri
3 sertac
4 eröl
5 beykozlu
6 kuroscu
7 kaan
8 ???????????

kaan hayırlı olsun egzozun güle güle bağırt :) ama benzinide düşün o ses için gazladıgın için çok etkliyo benzini. egzozun bi katkısı yok yani sadece sen gazladıgın için yakıyor haberin olsun ;)

Ali, egzoz konusunda ben sana fazlasıyla teşekkür etmiştim. aynı kasa motorumuz oldugundan senden başkası yardım edemezdi bana valla :) yeni kasalarda o egzoz biraz sorunlu çünkü bilgisi olsun diğer arkadaşlarında..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------

Bayram abi bu arada bak o gün bahsettiğim klübün açılış gününden bir kare belki sende vardın orada hatırlarsan ?
sağdaki beyaz saçlı Ahmet abiydi :)
ve ogün bizim pederin motoruyla pozum :)

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/530250_10150694783726112_597956292_n.jpg
o yokuşu çıkaken fena gazlamıştık. onunda videosu var birazdan atarım saklıyorum onları ben :)

o günlerden bir video
http://www.dailymotion.com/video/x8m4kd_motosikletclup-com-6_auto?search_algo=2

sertac o gün ben gelmemiştim .pazar günü konuşuruz .

Titresim gitmez ancak alisip kabullenirsin zaten ancak titremeyen motora binince anlarsın neyin ne oldugunu disli titresimmi keser mantık lutfen tvs nin bilmedigim civatası yoktur ilk egzoz takan da benim youtube deki dukkan icinde olan video yıl 2007 eroll88 nik

Aynen katiliyorum

hacı olay psikolojik.
ön yargılarımızı yıkmalıyız önce.
satıcılara servislere bakma sen.
ellerinde hala bitmeyen bir 12 modeller var. adamlar ellerindekini bitirmek için indirim yapıyorlar taksit yapıyorlar. söylenti cıkartıyorlar, safsata yayıyorlar
yarın bir arkadaşımız daha sıfır 12 model alacak adanadan foruma yazdı konuştuk
fiyat 3700 lira imiş.
bende derim hiç bir fark yok. ötekisi sadece makyajlı diye.
ama bir de öteki tarafına bakmak lazım işin.

Ali kardeş servisteki adamlara ben inanırım çünkü hepsi arkadaşım ve bu adamlar Tvs 'nin bayisi bu adamlar 2006 dan beri Tvs den başka motor tamiri vs şeyler yapmıyorlar.Bence bakış açısı sadece titreşim azalır ama tamamen bitmez ki kaldı ki ben bunu takıntı yapsaydım 3. motorurum gene tvs olmazdı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar