motul 15-50 kullanıyorum yaz kış çok iyi vites geçişleri yumuşaktavsiye ederim. ancak merak ettiğim bi yağ var castrol 10-40 tam sentetic race yağ.. deneyen kullanan var mı bu yağı.?
Linkteki 10-50 yanlız
motul 15-50 kullanıyorum yaz kış çok iyi vites geçişleri yumuşaktavsiye ederim. ancak merak ettiğim bi yağ var castrol 10-40 tam sentetic race yağ.. deneyen kullanan var mı bu yağı.?
Philipsin motosikletler için de olduğu yazıyor. 35 watt yetmiyor bizim motorlara. Hemşerim sen babaeskide misin kırklarelide mi?
Hocam 17 lik disli agir ggelebikir demedi demeMotul 10 - 50 kullanan yokmu yw vites geçişleri nasıl \?
http://www.feyizoglu.com/10W50-Motosiklet-Yagi_46837.html#0
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------
Bayram sonu ön dişliyi 17 yapacağım
Yokuşlarda inşallah 4 vites kaybolmaz :cherry:
Hocam 17 lik disli agir ggelebikir demedi deme
Değiştirdim bile :cherry:
6 devirde 81-82 yapan motor şu anda 89-90 la gidiyor :cherry::cherry:
merhaba arkadaşlar size bikaç sorum olucaktı ben siyah vizörlü kask düşünüyorum şimdi kullandığım kask normal eskidi baya yeni alacağım kullanan varmı tavsiye edermisiniz ve bu gün motorla giderken yokuş aşağı inerken 50 km falan hızla gidiyordum 4.vitesle gidiyordum boşa alayım dedim 3 ve 2.vitese düşürürken motor dişli atlattı 2.viteste dişliler foşur foşur ses çıkardı boşada geçmedi hemen 3.vitese aldım tekrar denedim gene aynı sonuç oldu düzlüğe çıkınca düşürdüm normal geçti sizce neden öyle yaptı ?
yaklaşık 1 ay önce driftimi 162 lik yaptık yani mc-x silindiri taktık,herşey gayet güzel hoş,ama ani gaza yüklenmelerimde motorda kesiklik meydana geliyor sankin benzin yetiştirmiyor gibi kesik kesik geliyor ses sonradan toparlıyor.acaba karbüratörümde pislikmi var,karbüratörler mc-xlerle aynı onlarda sıkıntı yaşayanı görmedim.silindir takıldıktan sonra 1100km yol yaptım yaklaşık,200lük karbüratör taksam iyi bir performans verirmi,görüş ve bilgileriniz için şimdiden teşekkürler,![]()
merhaba arkadaşlar size bikaç sorum olucaktı ben siyah vizörlü kask düşünüyorum şimdi kullandığım kask normal eskidi baya yeni alacağım kullanan varmı tavsiye edermisiniz ve bu gün motorla giderken yokuş aşağı inerken 50 km falan hızla gidiyordum 4.vitesle gidiyordum boşa alayım dedim 3 ve 2.vitese düşürürken motor dişli atlattı 2.viteste dişliler foşur foşur ses çıkardı boşada geçmedi hemen 3.vitese aldım tekrar denedim gene aynı sonuç oldu düzlüğe çıkınca düşürdüm normal geçti sizce neden öyle yaptı ?