anlıyorum hocam. tabii bütçe de önemli. ama güvenlik ekipmanın da görünğşten çok kaliteye öncelik vermek gerekli. zaten tanıyormuşsun mutlaka yardımcı olurlar. bene geçen 4riders ın deri montunu gördüm bizim şirkette birinde. belki deri mont konusunda başka alternatiflere de yönelebilirsin.
Allah gönlüne versin artık ne diyelim
Allah gönlüne versin artık ne diyelim
Estafurullah hocam . feyizoğlu evet çok güzel biyer . Güzel biryer olmakdan da ziyade adem abi benim tanıdığım kendiside dedi sen gel ben sana yardımcı olucam dıye . Hani bu montu bana o göstermedı. O gösterse fln insanların aklında şey olcak ne kadar pahalı varsa kitlemiş işte sana gibi Ki adem abi yani dükkan sahibi öyle birisi değil . Ben seçtim bu montu. Kask olarakda dediğim gibi nolan n86 veyahut shark s900c dusunuyorum Kötü seçim olmadıgını dusunuyorum kask konusunda ama tecrubelı arkadslarımız daha ıyı bılır iyiyi kötüyü. Mont konusunda . Tekstil montları hosuma gıtmıyor yaa . Deride'de ikitane deri var feyizglunda bitanesi dainse'nin diğeride üst link'de belirttim revit'in var arkadasımda revit'inkine 1 mılyar verecegıne 1 daha koy dainsee al diye bastırdı öyle giriştim dainseye .. Profil fotografımda onun dükkandan![]()