Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bu topiği uzunnn bir zamandır takip ediyorum sanırım 1 kere yazdım ayna ve sinyal için o kadar...

@Tr_select hocam al artık bi hyo da herkes rahatlasın :)) sen beğendiğini bul 8250 derlerse 250 si benden :queen:

Led sinyal aldım arkaya taktım çok hoş durdu sarı led . şimdi ön sinyaller yok oda pek önemli değil. 45 liraya da ayna takımı sipariş etmiştim sanırım pazartesi elimde olur .. Düşünce sol ayna kökünden kırıldıda :))))

Bu topiği uzunnn bir zamandır takip ediyorum sanırım 1 kere yazdım ayna ve sinyal için o kadar...

@Tr_select hocam al artık bi hyo da herkes rahatlasın :)) sen beğendiğini bul 8250 derlerse 250 si benden :queen:

Led sinyal aldım arkaya taktım çok hoş durdu sarı led . şimdi ön sinyaller yok oda pek önemli değil. 45 liraya da ayna takımı sipariş etmiştim sanırım pazartesi elimde olur .. Düşünce sol ayna kökünden kırıldıda :))))

Herkes bıktı benden ::saskin::

Taktım demeyle olmaz. Resim eklede bakalım nasıl durmuş :p

Sende cok olduruyon hocam 2013lerden daha az kullanilmis makine hem 2013lerde pipo sorunu var biliyorsun

Olsun, söker söker takarım ben pipoyu hocam. Ne olucak :mrgreen: NGK alırım, ohh mis. :thumleft:

oguz sen hyo alacan da biz de gorecez:) ölme esegim ölme valla :)

Yusufum bana yakınsın, nazar boncuğunu sen tak. Forumda afişe edelim :mrgreen: He ? :p

Pipo çok çok basit bir sorun. Büyütülecek bir şey yokki :)

Yeni led sinyaller 35TL ye sahibinden.com dan alındı yanında bir adet de disk kilidi hediye geldi :thumleft:

tp9v9.jpg

tp9vw.jpg

Merhaba arkadaşlar. Hyosung GT250R motorum bu aralar çok yakmaya başladı 20 TL ile 60km. Neden böyle olmaya başladı anlamadım. Sizinde önerilerinizi dinlemek isterim.

Öyle bir yakıt mümkün değil hyoda. Bişeyler çok ters gidiyor anlaşılan. Hava filtresi,buji gibi temel elemanlardan kontrol etmeye başlamak lazım. Karbüratörlü ise ayarlamak gerek. Ben 20 liraya tdm850 ile daha çok yol gidiyorum nerdeyse.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-hyosung-zincir-muhafazali-arka-camurluk-hugger-108694096/detay/

üretime yeniden başladık arkadaşlar ,kısa süre içerisinde bir çok marka ve model için hugger ,yan çanta ,mono kapak vs, üretimine başlamak üzere daha prof. anlamda çalışabileceğim bir atolye arıyorum (küçük ucuz bir yer :D)

ben ki uzun yolda 3.2 l/100 km yi tutturmus adam geçen hafta 5.1 l/100km yi tuturarak (230 kmlik tur sonunda) kendi rekorumu egale ettim :queen::bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar