yusufum merhaba nasılsın ne var ne yok sayende cennette yerimizi garantiledik.:rendeer:
yok bmw benim için degil emmoglu güvene bakıyoruz
haklısın Ahmet,
bende seni, sohbetini ve küşlemeyi özledim.:rendeer:
yusufum merhaba nasılsın ne var ne yok sayende cennette yerimizi garantiledik.:rendeer:
yok bmw benim için degil emmoglu güvene bakıyoruz
herkeşlere hayırlı cumalar,bol kazançlar:bestmt:
ne zaman dersen ben hazırım kardeş sen koordinatları belirle yeter:cherry:
Oğuz şimdi gördüm kardeş, başın sağolsun allah sevdiklerine sabır ve uzun ömür versin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:37 ----------
naber cengiz, uzun süredir ortalıklarda yoktun :silent:
hani 3 gün işin vardı![]()
Fatih abim tekrardan hayırlı olsun. İyi günlerde kullan.
Şimdi ben sorayım 3 model var kafamda ama hangisi bilmiyorum
Suzuki gsr600 , Yamaha Fz6 fazer , Cbf 600 hangisi daha iyi olur uzun yollda. Şimdi fazer i biliyorum ama suzuki ile honda :silent:
Konfor bakımından CBF600 öneririm :cherry: hem çanta takabilirsin hemde artçın rahat eder :cat: ama CBF600 yerine CBF1000 daha çok öneririm bu saydıklarıma tork ilave ederiz. hem fiyatı aşağı yukarı aynı, yakıt aynı :wiinkk:
:flower::flower:selam dostlar hayırlı günler.hepinize iyi dileklerinizden ötürü teşekkür ederim allah herkesin gönlündekine kavuşmasını nasip eylesin.amiiiiinnnnn.bilhassa almamda katkısı olan yusuf kardeşime,beni kırmayan mustafa abime,katkısı oldugunu söyleyen ninja muzoma vede ilk baştan beri beni yönlendiren koluman muzafferime ayrıca teşekkür ederim.::haapppy:::haapppy:::haapppy:
Herkese teşekkürler.
Fuat abi bizimde beemve için görüşmemiz lazımdı,
rete mi gete mi, karar veremedik.