2008 Model Yamaha R6S motorum istanbul şişli perpadan çalınmıştır

Arkadaşlar 2008 Model Yamaha R6s Siyah Renk Motorum Dün gece istanbul şişli perpa ticaret merkezinden çalınmıştır.Motor 06 plakalıdır.Görenler duyanlar lütfen iletişime geçsin..
Motoru bulanlar ödüllendirlilecektir.
Özkan 0507 920 74 04

t8ulg.png

t8umn.png

t8up7.png

Geçmiş olsun dostum. İşim gereği cevahir-ak merkez alışveriş merkezi arasında gezip gezip duruyorum.

Görürsem direk arabayla çarpacağım hususunda söz verebilirim.

Tekrardan geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede bulursunuz....

Çarptıkdan sonra hocam kafasının üzerinden geçmeye özen göster lütfen...

Çarptıkdan sonra hocam kafasının üzerinden geçmeye özen göster lütfen...

Merak etme dostum, "eşşek sudan gelince" benzetmesini eleman üzerinde gösteririz gerekirse. Belirtici farklılıklara dikkatlice baktım. Umarım bir yerlerde karşıma çıkarda buluruz. Bahsettiğim aralarda haftanın 6 günü direksiyon sallıyorum. Girmediğim sokak-cadde kalmıyor... Umarım görürüm bir yerlerde. Geçmiş olsun tekrar.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Iki sokaka otede geziniyodur uzaklascak hali yok ya ....

Gecmis olsun isallah belasini bulur serefzizler

Cok geçmiş olsun dostum. Allah sabir versin. Umarim en yakin zamanda bulunur.. bende isim geregi g3nelde disaridayim osmanbey sisli caglayan merter taraginda gorursem. Mutlaka haber verecegim

Allah allah bende feriköyde oturuyorum kardesim perpaya gelirim sık sık otoparktan mı caldılar ? oralarda kamera olan dükkanlar baya yogunlukta kameralara baktırdın mı hiç üzüldüm vallahi görürsem aklımda haber veririrm geçmiş olsun

Geçmiş olsun dostum. İşim gereği cevahir-ak merkez alışveriş merkezi arasında gezip gezip duruyorum.

Görürsem direk arabayla çarpacağım hususunda söz verebilirim.

Tekrardan geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede bulursunuz....

Dostum aynı motor aynı renk bendede var aman diyim çarparsan sağ bırakma bırakırsan bozuşuruz :queen::cat:

Bu arada motorun sahibi arkadaşa büyük geçmiş olsun gözüm yollarda :pale:

geçmiş olsun motor dikkat çekici ayrıntılar belirgin , umarım görürüz görürsem bende araçla arkadan bir dokundururum.

Dostum aynı motor aynı renk bendede var aman diyim çarparsan sağ bırakma bırakırsan bozuşuruz :queen::cat:

Bu arada motorun sahibi arkadaşa büyük geçmiş olsun gözüm yollarda :pale:

Jantta sticker ve arka çamurluk altın sarısıysa . . :pl:

Arkadaşlar video görüntülerini buldum. f650 gs gibi bir motor üstünde iki kişi motor kırmızı renk geliyorlar giriyorlar motorla içeri benim motorun direksiyon kilidini kırıp daha sonra üzerine biniyor.Diğer motorcu ayagını artcının ayaklığına dayıyor iterek götürüyor.Kasımpaşa tarafına indiriyorlar.güvenliklerde uyuyor.

biri hafif kilolu diğeri zayıf ikisindede siyah kask var belli olmuyor.videoları ekleyeceğim buraya belki tanıyan yada baska bilgi veren çıkabilir

geçmiş olsun hocam. Arkadaşlar son bi aydır daha çok yaşanıyor gibime geldi sanki bu çalıntı vakaları. Hele bütün sezona bakacak olursak, bu sene çalınma rekoru kırılmıştır belki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar