[Adana - MT]

tuc

topuzlu resimleri yolla abi bakalım bizde lastikleride ihmal etme ama önce eğitim :)

Kardiş sen daha bu giysi pabuç mabuç işini halletmedin mi :queen:

dostum giysi işi tamam :cat: tek eksik motor kaldı :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:04 ----------

Abdullaahhhhhhhh:)))) kardeşim yeni girebildim siteye. özelden msj attım. sabahtan beri koruma topuzu ile uğraşıyorum. sonunda bitti.

hayırlı olsun bro :cat: allah sağlam olup olmadığını anlamanı sağlamasın inşallah yere değmez :) resimleri atta bakalım :flower:

O diğilde cbr a bu renk gitmiş cikis olmuş :queen:

fac37ad077c266aedd5ce134ac60663f.jpg

Siyah cıbırcılar nasıl olmuş :queen:

Günaydın cümleten. Hava güzel ve tatlı bir serinlik var tam dolaşmalık hava :cherry:

renk güzel gitmiş yakışmış ta hayırdır sende mi boyatmayı düşünüyorsun makinayı :queen:

ayakta da parmak arası onu unutma,,,üüfffff manyak bir görüntü olur motor üstünde :queen:

tuc

bugün ben birde yaylaya gidip geldim toplam 50 km viraj vardı yani siz gezin asıl güzel yol yapmayı siz kaçırdınız :D
bu arada ozan abi motor 11300 lerde felan haberin olsun 500 km sonra bakımdayız inş :)

Teşekkürler abi. Puig hoşuma gidiyor zaten ama Ebay da Türkiye ile aynı fiyatı neredeyse uygun fiyatlı bulsak da Mesut la ayarlayıp getirtsek be yaw...

hocam uygun fiyat için araştırmak lazım bide 70$ın üzerindekiler gümrüğe takılıyormus diye duydum satıcının daha düşük fatura etmesi gerikiyormuş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar