[Adana - MT]

iyi akşamlar adana mt
havalar biraz soğudu
motorcu dediğin her hava koşulunda motora binebilmeli

tekire gidebiliriz
sucuk yeriz
birazda kar yağmış olursa deyme keyfine

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ----------

taha resimleri sana mail attım

Bildiğim kadarıyla öyle... Ahmetcim.

Bende mi değiştirsem camı napsam leke var. Gerçi yarın müsait bir anda kaplama yapıcam. Bakalım bir randıman alabilirsek :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------

Taha , Len Allah seni ne etmesin Mustafa hangi Ahmet' in numarasını istedi len senden :queen:

tuc

abi isimler karışmış, yanlış numara vermişim. ahmetler karışmış :D

abi isimler karışmış, yanlış numara vermişim. ahmetler karışmış :D

Karıştığı kesin zaten. Mustafa da aradığı Ahmet sanarak konuşuyor nasılsın nerdesin diye ben ayıktım mevzuya :queen: Mustafa benim telefonu nerden biliyor dedim kendi kendime :queen:

tuc

Karıştığı kesin zaten. Mustafa da aradığı Ahmet sanarak konuşuyor nasılsın nerdesin diye ben ayıktım mevzuya :queen: Mustafa benim telefonu nerden biliyor dedim kendi kendime :queen:

hahaha akşamınıza biraz aksiyon kattım işte daha ne istiyonuz abi :D

o değilde sayın abilerim.pazar günü işi olmayanlar adanada bir organizasyon yapsa ya nasıl olur iyi olmaz mı tekliflere açığım sadece şehirdışına yol yapmaya gitmeyelim. yoksa yanımda hortum getirip şehirdışına gidelim diyenlerin deposundan eşit miktarda benzin çekmek zorunda kalacam :D

Len ben sana bi atraksiyon yaşatıcam görücen sonra :queen: Bu arada taha hiç çektin mi bir depodan benzin :queen:

Vallahi Kardeşim ben bir ara depoyu boşalttırmak için götürdüm motoru. Elemanlardan rahat 4-5 kişi denedi çekemedi benzini. Hüp yapanın kafası güzel oluyordu sadece benzinin dumanından. En son bana düştü iş :queen:

tuc

hortumu sokuyoruz içine abi sonra üflüyoruz hemen hortumun ucunu depodan daha aşağı tarafa indirip bidonu fullüyoruk sonra depodan yukarı kaldırınca hortumu benzin gelmiyor :)
abi sen tecrübeliysen benim için yapabilirsin sanıyorum :)

Üfleyince olmuyor hacım. :queen: Çok üfledik. Çekmek gerekiyor :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------

Abdullah senin motor ne zaman dönüyor sahalara kardiş :cherry:

hortumu sokuyoruz içine abi sonra üflüyoruz hemen hortumun ucunu depodan daha aşağı tarafa indirip bidonu fullüyoruk sonra depodan yukarı kaldırınca hortumu benzin gelmiyor :)
abi sen tecrübeliysen benim için yapabilirsin sanıyorum :)

Üfleyince olmuyor hacım. :queen: Çok üfledik. Çekmek gerekiyor :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------

Abdullah senin motor ne zaman dönüyor sahalara kardiş :cherry:

Aboooo, siteye hortumcusu üfürükçüsü dadanmış :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar