Fazeri Islatalım Dedik ( CEM.)

Ellerine sağlık Cem kardeşim... Çok emek vermişsin, çok da güzel olmuş...

Fotoğrafların tadına doyum olmuyor gerçekten. Bir daha molasız gitmiyorum söz, bol bol fotoğraf çekiyoruz...
Hele şu Yamanlar ve Seferihisar fotoğraflarına bayıldım doğrusu. Hemen giyinip doğrudan bir Seferihisar çekiyorum kendime :)

Önümüzdeki haftasonunu iple çekmeye başladım şimdiden. Rotamız belli sanırım, değil mi? Çadırları hazırlayalım hemen :D Katılımlar için kabul başvurularını Pazartesi almaya başlıyoruz ;)

Bu arada, menüyü gördüğüm an yaşadığım -alık- kendinden geçiş anımı fotoğrafladığın için de ayrıca çok çok teşekkür ederim. Ne zaman çektin onu, hiç farketmemişim :p :)

Kardeşim bayaa keyifli geçmiş gibi duruyor, alır almaz başladın gezmelere vallaha. Tekrardan Kazasız belasız inşallah :) Amaaa biz arayıp çağırdık mı melihle sen hep dolusunuz ayıp ayıp :) bir buluşma ayarlayın bence görüşelim diyorum ne diyorsun :)

İzmir İl Temsilcisi
Ellerine sağlık Cem kardeşim... Çok emek vermişsin, çok da güzel olmuş...

Fotoğrafların tadına doyum olmuyor gerçekten. Bir daha molasız gitmiyorum söz, bol bol fotoğraf çekiyoruz...
Hele şu Yamanlar ve Seferihisar fotoğraflarına bayıldım doğrusu. Hemen giyinip doğrudan bir Seferihisar çekiyorum kendime :)

Önümüzdeki haftasonunu iple çekmeye başladım şimdiden. Rotamız belli sanırım, değil mi? Çadırları hazırlayalım hemen :D Katılımlar için kabul başvurularını Pazartesi almaya başlıyoruz ;)

Bu arada, menüyü gördüğüm an yaşadığım -alık- kendinden geçiş anımı fotoğrafladığın için de ayrıca çok çok teşekkür ederim. Ne zaman çektin onu, hiç farketmemişim :p :)

Evet abi o fotograf çok iyi olmuş gördükçe tebessüm ediyorum :) haftaya yagmur yagmazsa kesin plan yapalım zaten :)

seferhisarda gezilebilecek hemen hemen her yeri gezdim gerçekten keyifli oldu bende sana teşekkür ederim abi ne demek :)

gezinin başrol oyuncuları arasındasın :)

---------- Post added at 22:20 ---------- Previous post was at 21:57 ----------

Kardeşim bayaa keyifli geçmiş gibi duruyor, alır almaz başladın gezmelere vallaha. Tekrardan Kazasız belasız inşallah :) Amaaa biz arayıp çağırdık mı melihle sen hep dolusunuz ayıp ayıp :) bir buluşma ayarlayın bence görüşelim diyorum ne diyorsun :)

vallaha göktug bize uyar dostum ama inan bilerek yaptıgımız birşey degil gerçekten tam sen aradıgın zamanlarda işimiz oluyor :)

birdaki geziye sende gel katıl ..

Bu arada fazerla bodruma gitmişssin Apodan alıyorum haberlerini hiç ses seda yok :D bari foto çekip konu açsaydın seninkide baya keyifli geçmiştir :)

---------- Post added at 23:15 ---------- Previous post was at 22:20 ----------

fren diskleri sıcakken su görmemesine dikkat edin yamulabilir. ben uzun yolculuk sonrası motorumu asla yıkamam aradan 1 gün geçer ve soğukken yıkarım.

Bilgilendirmeniz için teşekkürler fakat mantıgını açıklarsanız daha çok yararı olabilir.

Çünkü bu Teori bana yanlış geldi yada kavrayamadım.

Motoru yagmurlu havalarda sürerkende diskleri yamultabiliriz ozaman ? yada cross enduro tarzı sürücüleri hiç sudan geçmemelimi disklerinin ıslanmaması için ?

Cem çok hoş bir gezi olmuş ama nedense ben sana Fazer değilde Gt250Rı yakıştırıyorum :D

İzmir İl Temsilcisi
döndüm diyarbakırdayım aldım birtane yarın yada p.tesi atacam fotoları. Bakım beğenecekmisin diyarbakıra herzaman hepinizi beklerim.. (cem gelsen birde uğramazsan bana bende çekeceğin olur :):) )

Fotoları beklıyorum ozaman :)

güzel gezi, güzel paylaşım... Bize de nasip olur da paylaşırız inşallah...

İzmir İl Temsilcisi
Ehliyet sınavını geçtim çok şükür, koruma ekipmanlarını almaya başlarım yakında. 2014 tede motorumu alıp ilk gezi ve paylaşımı yapma niyetindeyim...

Çokda iyi olur uzun yol şehir içine göre daha güvenli . hayırlısı olsun :)

çok keyifli gözüküyor oralarda olsam hiç düşünmem her hafta sonu çıkarım seninle her yola hız limitlerinle tam bir ekürim olabilirsin ... :)

İzmir İl Temsilcisi
çok keyifli gözüküyor oralarda olsam hiç düşünmem her hafta sonu çıkarım seninle her yola hız limitlerinle tam bir ekürim olabilirsin ... :)

teşekkürler dostum umarım görüşürüz birgün :)

hemen hemen her hafta sonu bir gezi yapıyoruz :)

Açıkça söylemek gelirse KISKANIYORUM ABİ YA VALLA BAK

Arkadaşım kıskanma ::huuuh::
"Nazar etme ne olur, çalış seninde olur"
:)

"Bi milyon apaçi var, gece düşlerinde senin motorunla yatıp kalkıyorlar." desem kendini nasıl hissedersin ;)
::158::
Öff çok iğrenç oldu hakketten de ::stretche

Biraz sabır, senin de gönlüne göre bir motorun olacaktır :thumleft:
Şöyle, geçen gece gördüğümüz gibi bi beyaz fazer 8 filan ;)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar