o ucunda tıpa olan boruda benim motorda gecen gun bosalttım kahve rengi su cıktı yag veya benzın degıldı suydu
o ucunda tıpa olan boruda benim motorda gecen gun bosalttım kahve rengi su cıktı yag veya benzın degıldı suydu
Arkadaşlar merhaba.
geçtiğimiz günlerde bende bir mct 250 alarak aranıza katıldımiyimi ettim kötümü ettim orasını zamanla göreceğiz tabiki
sizlerden birşey rica etmek istiyorum. 2006 2007 yıllarında pdf formatında mct 250 nin bakım ve kullanım el kitabı paylaşılmış. fakat şuan link çalışmıyor tabiki. elinde bu kitapçıkdan olan varsa ve paylaşabilirse çok sevinirim.
teşekkür ediyorum...
Arkadaşlar merhaba.
geçtiğimiz günlerde bende bir mct 250 alarak aranıza katıldımiyimi ettim kötümü ettim orasını zamanla göreceğiz tabiki
sizlerden birşey rica etmek istiyorum. 2006 2007 yıllarında pdf formatında mct 250 nin bakım ve kullanım el kitabı paylaşılmış. fakat şuan link çalışmıyor tabiki. elinde bu kitapçıkdan olan varsa ve paylaşabilirse çok sevinirim.
teşekkür ediyorum...
Yahya kardeşim motorun çok yakmasında yaptırdığın bakımlar aslında her yıl yapılması gerekir. Eğer motoru ucuza aldıysan harcadığın parayı bakım parası olarak gör. Egsozunu açtırmışlar mı bilmiyorum o da etken olabilir çok yakmasına.
Bu arada arkadaşlar, bu motorun benzin musluğu sürekli kırılır. Her kırıldığında gidip yenisini taktırmayın çünkü yine kırılır. Daha önceki sayfalara bakarsınız bu konuyla alakalı yazmış olduğum bir yorum vardı. Ben meral musluk bağlamıştım.
Herkese kazasız sürüşler.
@Hunter: Hava filtren takılı mı yoksa açık hava filtresi mi var?