[Adana - MT]

Günaydın, Hayırlı Cumalar :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Bugün hava açık ama baya bir üşür gibi oldum :silent:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:45 ----------

kampa gidecek arkadaşlara bir önerim var, eğer çantanız yetersiz ise resimdeki gibi römork yaptırabilirsiniz :mrgreen:

Merhaba arkadaşlar,
Cumanız mubarek olsun.
Şimdiden iyi hafta sonları diliyorum.
Yeni motor alan arkadaşlarıma keyifli sürüşler diliyorum.

Merhaba dostlar Cuma'nız hayırlı olsun. Hafta sonu da hava ampul gibi, hadi hayırlısı bakalım motorumu alabilecek miyim merak içindeyim:silent:

KAMP ÖNERİLERİNİZ
ÖNEMLİ BİR BİLGİLENDİRME
bazı arkadaşların iddia ettiği gibi,BALATA TEMİZLEME SPREYİ ile ZİNCİR TEMİZLEME SPREYİ aynı şey değildir.benim sattığım zincir temizleme spreyi,zincir için üretilmiş olup,malum markanın önerisi ile tüm motosikletlerinde kullanılmaktadır.özellikle NOT kısmını okuyunuz.bilgilerine.
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/10/02/zgxWS.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/10/02/A1q5w.jpg

Başkanım,
Bazı arkadaşlardan kastın sanırım benim,
Bu konuda ben bir yorum yazmıştım. Ancak ben yazımda da belirttiğim üzere iddiada bulunmadım.
Bildiğim kadarı ile diye belirttim. Şayet böyle bir ürün geliştirildi isede hepimiz için iyi olacağını düşündüğümü ifade etmiştim.
Yine aynı dileğimi yineliyorum. Camiamıza hayırlı olsun.

Adana İl Temsilcisi
Başkanım,
Bazı arkadaşlardan kastın sanırım benim,
Bu konuda ben bir yorum yazmıştım. Ancak ben yazımda da belirttiğim üzere iddiada bulunmadım.
Bildiğim kadarı ile diye belirttim. Şayet böyle bir ürün geliştirildi isede hepimiz için iyi olacağını düşündüğümü ifade etmiştim.
Yine aynı dileğimi yineliyorum. Camiamıza hayırlı olsun.
hayır kardeş,hedefim NİNJA MUZAFFER'di.:wiinkk:

Abdullah motor mersinde bakimda eksantrik zinciride degisecek parca bekliyor. Bugun gelirde degisir umarim

ilk linkdeki eski kasa VFR için Muzaffer abi öteki için de arayım da sorayım durumunu bi... fotodan vida yerleri kırık gibi gördüm...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:07 ----------

Abdullah motor mersinde bakimda eksantrik zinciride degisecek parca bekliyor. Bugun gelirde degisir umarim

Recep abi XX yarına bitecek olursa bana haber vermeyi unutma...:cat:

Biraz geç oldu ama hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar, hayırlı olsun dilekleriniz içinde hepinize çok teşekkürler, iki gündür çok yoğun olduğumdan siteye anca girebildim, hepinize iyi bir gün dilerim. :cat:

Hepinize hayirli cumalar ve iyi bir hafta sonu tatili diliyorum arkadaslar...:rendeer:Hayirli olsun dileklerini sunan arkadaslara tekrar tesekkur ediyorum...

Selam dostlar. Hemen soruma geçeyim. Aynaları değiştirmek istiyorum. Adana da 600rr yada 600f aynası nerede bulabilirim? Benim motora hiç bir işlem yapmadan uyuyormuş araştırmama göre

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar