05 Ekim direksiyon sınavı

Haydeeee kızlaaar sınavaa :) Reha mutar der ki ; Heycan varmı heycan :))

ben gircem Ankara yozgat bulvarında sabırım amele durağı diyorlar oraya hayırlısı bakalım kask eldiven fialn verceklermiki orda

ben gircem Ankara yozgat bulvarında sabırım amele durağı diyorlar oraya hayırlısı bakalım kask eldiven fialn verceklermiki orda

KASK ve sürücü adayı yazan reflektörlü YELEK veriyorlar...

Biz burdan bas bas bağırıyoruz.. mont, dizlik, eldiven diye ama komisyonun bile umrunda değil... :silent: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

ben girdim geçtim tekirdağ çorluda , zor degıldı o kadar tur falan attırdılar ama rahattı yanı tek sorun motosıkletın cın malı olmasıydı.. ama bızımkıler dızlık dırseklık kask reflektorlu yelek falan verdıler yanı onemlı vardı .. fakat mıcırlı yollarda vardı gırdıgımız alanda o bıraz sorun yararttı

Bende girecegim insallah herkez gecer sinavdan herkeze bol sans

ağa kurs beni bugun aradi 12 sinde sinav dedi...bi yanlislikmi yaptilar yoksa

Kurstan msj geldi 9.45 de nüfus cüzdanıyla Yeni Salı pazarının orada ol dediler. Valla ne yalan söliyim biraz kasıldım :) O da şu gerzek denge platformu yüzünden. :) Her türlü eğitimde çok rahat geçtim ama gel gör şimdi heyecandan mıçarım diye ödüm kopuyo :) Sırf bu yüzden kalırsam yemin ederim atarım kendimi kurbağalı dereye :)

HErkese şimdiden başarılar.

Kurstan msj geldi 9.45 de nüfus cüzdanıyla Yeni Salı pazarının orada ol dediler. Valla ne yalan söliyim biraz kasıldım :) O da şu gerzek denge platformu yüzünden. :) Her türlü eğitimde çok rahat geçtim ama gel gör şimdi heyecandan mıçarım diye ödüm kopuyo :) Sırf bu yüzden kalırsam yemin ederim atarım kendimi kurbağalı dereye :)

HErkese şimdiden başarılar.

pazar günü giriyorum adostlar bende 7:30 da burda ol dedı hoca burdan servisle toplu sekılde sınav alanına gıdıcez B ehlıyette de öyle oldu . b ye gırdıgmız yerde olcakmıs yol kenarında dubalar platform belkı biraz turmuş sıkıntı yok hava yagmurlu olmasın yeter bızde dızlık fln verceklerını sanmıyom bi kask var o kadar :D oda zorunlu mıllı egıtım tarafından kask ıstenıyor hani kafayı korusun yeter hesabı :d . valla biz platform calısmadık bıle ılk defa sınavda gorcem neymıs bakalım platform :D

Şimdi B ehliyette göz boyama şekliii böyle aynaları falan fln kontrol edıyorduk koltugu oynatırdık falan bu motorda napcaz :D göz boyama şeklı hesabı ? :D

An itibariyle sınavdayım, platformu kaldırmışlar.kukalardan mütevellit bir alanda dönüp duruyosun. sıramı bekliyorum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:36 ----------

Geçmiş olsun :) geçtim. 4 tur döndük olay bu kadar

An itibariyle sınavdayım, platformu kaldırmışlar.kukalardan mütevellit bir alanda dönüp duruyosun. sıramı bekliyorum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:36 ----------

hayırlı olsun

ben sınava sabah girdim gene dubalarda slalom mu ne diolar onu yaptık sonra trafiğe çıkarttılar geyet güzel sürdüm motor boşş vitese geçmiyordu , bazen sinyalleri açtım kapatmadım ufak tefek kusurlarım oldu sadece inşallah geçerim

Platform olayı kalkmış mı ? yoksa bu seferlık böyle oldu ayağaana sizemı öyle denk geldı ? platform bence cok gereksız bısey

tgi

bu sınav şekli her yerde farklı galiba. Bazı yerlerde trafikte sürdürüyolar bazı yerlerde sadece 3-4 tur attırıp bırakıyolar.

Ben 29 eylül pazar günü girmiştim(yalova) isteyene deneme turu attırdılar çok kısa,sonrasında 5-6 engelle slalom,slalomun sonunda yine engellerle belirlenmiş bir alanda 8 çizme yaptım 3 defa parkurda son olarak 3 kez denge platformundan geçiriyolar 20 cm genişliğinde 6-7 metre uzunluğunda yerden de 3-4 cm yüksekliğinde :) bunlar toplamda taş çatlasın 15 dk sürüyo sonra bir çıktık trafiğe sinyal ver şerit ihlali yapma derken 15-20 dk kadarda düz bir caddede gidiş ve dönüş(cadde uzundu) yaptım hızım da 25-30'du 2.viteste

Platform olayı kalkmış mı ? yoksa bu seferlık böyle oldu ayağaana sizemı öyle denk geldı ? platform bence cok gereksız bısey

Sanırım bana şansa denk geldi, hava yağışlı olduğu için kaldırmışlardır. Zaten çok sıkmadılar, başka motorlarda vardı, konvoy şeklinde gittik.

Bakalım yarın hava nasıl olcak istanbul(mecidiyeköy) hava bulutlu gozukuyo yarın ıcın de fark etmez ya geçeriz gibime gelıyo sımdı saçma sapan şeyler yuzunden bırakırlarsa bidaha sınava gırıs 100 tl olcak ona uyuz olurum :d

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar