[Adana - MT]

Trafik kavşağı şenbayrak petrol 7 gün 24 saat hatta 365 gün gazyagi satışı varmış : )

tuc

yarın yakıt ekonomisi konusunda hepinizi utandıracağım 90 km hızla giderken bile motorun üstüne yatıp gidicem :D
ozan abi sendende ters sürmeni bekliyoruz cıbırı :D

Hadi bea. Len madem okkadar beceriklisin seni kameraya çekek :queen: Saatte 180 km hızla giderken ters amuda kalkıp motor süren genç Taha 2 a ' yla :queen:

tuc

abi kimse demiyorsa ben diyeyim öyle ters amuda kalkıp süremiyorum motosikleti :p

tuc

önce amuda kalkar sonra yönümüzü 180 derece çevirdik mi işte ters amuda kalkma abiii :D

180 derece dönünce yine ayakta olucaksın sanırım dimi :queen: Yani normal durucan :queen:::koop::

tuc

o değilde abi yarın kapışsak mı otobanda bir hyosung mu geçer cbr mi :D

Taha motorsiklette iddiali degilim ama bisiklet getir kozana kadar ters binerek gidim:)

tuc

Taha motorsiklette iddiali degilim ama bisiklet getir kozana kadar ters binerek gidim:)

iddialı değilsen düşünmüyorda değilsin abi o zaman ehehe :D
o değil 70 km pedal çevirebiliyon mu abi sen ya kafama o takıldı bugün birde ceyhana kadar ters giderim dedin.ters gitmenden ziyade o kadar uzun yola gidebiliyor olmana şaşırdım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------

Hız yapmak tarzım değil kardeşim ya :mrgreen: Fıtı fıtı gitmek en güzeli. Yarım saat geç git ama sağlıklı git :cat:

abi gerçek hayattada bağırıp çağırıp hayatı hızlı yaşayanlar sağlık oluyor hatırlatayım :)

Hızlı yaşa genç öl. Cesedin yakışıklı olsun da derler. Bundan sonra daha sakin olmak adına gezilerde motorun üstüne tütsü yakıp koyucam :queen: Fenkşui tarzında döşeticem motoru :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar