Drift den CBR 250 R ye geçtim

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır Mondial Drift kullanıyordum , yaklaşık 1 - 2 aydır MEGELLİ mi alsam , HONDA mı alsam diye gidip gele gidip gele sonunda nihayet HONDA da karar verdim. Umarım verdiğim bu karar beni yanıltmaz

Motorumu İzmir Yükseliş Honda bayiinden aldım 10,850 motor 185 sigorta ve 200 de ruhsat masrafıyla yaklaşık 11250 ye mal oldu . Teslim alırken servis ten bir arkadaş elektrik aksamıyla kesinlikle oynamamamı aksi taktirde garantiden çıkcağını söyledi, ilk 1000 km de de çok fazla zorlamamamı söyledi , arkadaşlar şimdi daha önce sıfır motor alıp rodaj döneminde nelere dikkat etmem konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim .

Rodajın nasıl yapılacağı motorunuz kitapçığında harfi harfine yazar. Kitaptaki rodaj uygulaması direktiflerinde hareket edeceksiniz

forum konusunda yeterli tecrübeye sahip değilim fotoğraflar çektim buraya koyamıyorum :(

Çektiğin fotoğrafları hızlıresimyukle adresinde vs. upload edip url sini mesaj yazdığın bölümün üstünde yer alan Insert Image butonuna tıklayarak çıkan kutucuğa yapıştıracaksın

Rodajın nasıl yapılacağı motorunuz kitapçığında harfi harfine yazar. Kitaptaki rodaj uygulaması direktiflerinde hareket edeceksiniz

teşekkürler dostum bu gece kitabı baştan sona okucam

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------

t243u.jpg

Hayırlı uğurlu olsun bu arada. Kazasız belasız kullanman dileği ile:cat:

http://k1309.hizliresim.com/1f/v/t246d.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:46 ----------

Hayırlı uğurlu olsun bu arada. Kazasız belasız kullanman dileği ile:cat:

teşekkür ederim dostum allah cümlemizi kazalardan korusun .

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:48 ----------

t246d.jpg
[/url][/IMG]

Hayırlı olsun :) Drift nasıl bir tecrübe oldu senin için iyisi kötüsü nedir bi yazabilir misin?

Hayırlı olsun :)

Forumun en dolu başlıklarından biridir "CBR 250 R" başlığı. Girip baştan sona/sondan başa birkaç kez okumanı tavsiye ederim.

Güzel günlerde kullan :)

Hayırlı olsun :) Drift nasıl bir tecrübe oldu senin için iyisi kötüsü nedir bi yazabilir misin?

Teşekkür ederim

drift benim ilk motorumdu fiyatı itibari ile bana göre 125cc Çin üretimlerinin içerisinde en iyi olarak düşünüyorum satarken çok fazla zararda etmedim temiz kullandım ben 2700 e almıştım 2500 e sattım 1 sene kullandım çizik dahi yoktu . çok fazla altarnatif marka motor kullanmadığım için aralarında nasıl bir avantaj dezavantaj var bilemiyorum dostum

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Teşekkürler dostum

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------

Hayırlı olsun tekeriniz düz bassın .

Teşekkürler dostum cümlemizin tekeri düz bassın .

DKN

megelliye göre tabiki güzel ama ben olsam suzuki inazuma alırdım bu paraya

Hayırlı olsun Allah utandırmasın. Çok doğru bir tercih yapmışsınız.

Yazık o paraya :farao: 1000 tl koyup ninja 250 almak varken bu motora nasıl bu parayı veriyorsunuz anlamıyorum.

Halenda hondanın eski kaliteli honda olduğunu sanan çok memlekette. Artık ne desek boş ::pokey::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar