Drift den CBR 250 R ye geçtim

Maşallah hocam Allah kaza bela dert deva vermesin :) Honda hyosung kawa 3 motorunda 250 cc ini kullandım :) kalbim hyosung mantığım ise kesinlikle Honda :) Murat 131 göstergeli kawa almadığın çok iyi olmuş

teşekkürler dostum bu gece kitabı baştan sona okucam

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------

http://n1309.hizliresim.com/1f/v/t243u.jpg

Arka diske taktığınız kilit beş para etmez. Ataç-toka tarzı bir şey ile 1 dakika içerisinde açılıyor. Piyasada 7-8 liraya satılıyor zaten.... En kısa zamanda doğru düzgün bir kilit almanızı öneririm.

Hayırlı olsun. O göstergeler değişmedikçe ben de olsam Ninja 250'ye binmem.

Yazık o paraya :farao: 1000 tl koyup ninja 250 almak varken bu motora nasıl bu parayı veriyorsunuz anlamıyorum.

Halenda hondanın eski kaliteli honda olduğunu sanan çok memlekette. Artık ne desek boş ::pokey::

şimdi sen 1000 lira koyup ninja 250 almalarını söylüyorsun. Ninjayı aldığında bi kere baştan yiyecek. Yakıt olarak Cbr ortalama 3.20, Ninja 4.25 civarlarında yakıyo 100 kmde.

Kawasaki nin servisleri Honda nın ki kadar ilgili ve çok değil. Parça fiyatları Honda kadar uygun değil. Honda 2.elinde satılırken çok fazla değer kaybetmeden satılabilir. Ama kawasaki için aynı şeyi düşünmüyorum. Tabi yine de zevkler ve renkler tartışılmaz da. Arkadaşımız Driftten Cbr ye geçtiğini söylemiş. megelli ile cbr arasında kalıp cbr aldığına değinmiş. 11250 liranın üstüne 1000 lira ekleyip x motorunu almalımıyım gibisinden bişey söylememiş.

kardeşim bu arada CBR hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin :)

Yazık o paraya :farao: 1000 tl koyup ninja 250 almak varken bu motora nasıl bu parayı veriyorsunuz anlamıyorum.

Halenda hondanın eski kaliteli honda olduğunu sanan çok memlekette. Artık ne desek boş ::pokey::

zevkler ve renkler tartışılmaz, o sana göre öyle

en güzel rengini tercih etmişssin rodajını düzgünce yap seni üzmez cbr
imkanın olunca güzel bi takım michelin falan lastik al ama üzerindeki lastiklerini ben pek sevmemiştim
Allah kaza bela vermesin

Hayırlı olsun, güle güle kullan motorunu. ferdinandd'a katılıyorum, CBR 250R başlığı özellikle muratlion sahadayken tadından yenmez :D Sırf bu yüzden motoru satıp fazer 8 almıyorum :p Hayalet kasabı gibi oralar, buzzzzzzz...

güle güle kullanın allah kaza bela vermesin açık egzoz takmayı düşünüyorsanız ki tavsiye etmem ama illa takacam derseniz rodaj bitene kadar orijinal egzozunu sakın çıkarmayın...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun. O motora 11 bin verilmez. 12 bin'e absli cbf 600 dolu.

slm. Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Eski bir cbr 250 kullanıcısı olarak cbr250 almakla iyi yapmışsın diyorum.
Üstüne 1000 daha koyup Ninja 250 alırdın, 5000 daha koyup Ninja 300 alırdın, 14000 daha koyup cbr600f alırdın :pr:....
Bu muhabbet uzar gider kulak asma. sen ş.içi 4 litre, şehirler arası 100km sabit hızla 2,7 lt yakıt yakmana bak.:bounce:
ilk 1000 km motoru zorlama (5 - 6 bin devri geçme) Bakımı kitapçıkta 12 bin km de bir diyor. ben 4000 km de ikinci bakımını yaptırdım. Ustanın dediği yağ olduğu gibi duruyor, keşke bir kaç bin km sonra yapsaydık bakımı. tavsiye olarak bakım aralığını 1000 - 4000 - 10000 - 16000 - 22000 yani 6000 de bir yaptırman.:cat:
Sorun olursa seve seve cevaplarım. Tekerlerin yere sağlam bassın.:king:

dostum on numara motor cbr250r. ninja alsaydın baştan kaybederdin. birincisi honda kadar piyasası oluşamadı. ikincisi de yakıt. hondanın kendi enjektör sistemi var. ha bu arada parçası da ucuz. tek problem lastikler. lastiklere dikkat et dostum. bi de benden tavsiye koruma topuzu taktır. benim motor 4.000km ye gelmek üzere. misss gibi biniyorum. tek derdim ben biraz iri kalıyorum motorda;) güle güle bin.

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır Mondial Drift kullanıyordum , yaklaşık 1 - 2 aydır MEGELLİ mi alsam , HONDA mı alsam diye gidip gele gidip gele sonunda nihayet HONDA da karar verdim. Umarım verdiğim bu karar beni yanıltmaz

Motorumu İzmir Yükseliş Honda bayiinden aldım 10,850 motor 185 sigorta ve 200 de ruhsat masrafıyla yaklaşık 11250 ye mal oldu . Teslim alırken servis ten bir arkadaş elektrik aksamıyla kesinlikle oynamamamı aksi taktirde garantiden çıkcağını söyledi, ilk 1000 km de de çok fazla zorlamamamı söyledi , arkadaşlar şimdi daha önce sıfır motor alıp rodaj döneminde nelere dikkat etmem konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim .
bende driftten phantoma gecdim driftten bayaga memnundum bunun performansı yetersiz geldi başta ama 250lik yaptım şimdi gayet iyi cbr en kaliteli race motor herkesce kabul olmus birşey bu ama hız konusunda çok birşey bekleme bide orjinal lastiklere dikat et geçen sene aynı yükselişden aldı arkadaşım lastiklerden canı yandı 3 ay sonra sattı.. kazasız belasız surmen dileğiyle..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar