Bajaj Motor Türkiye'ye Kuralkan A.Ş ile birilikte geliyor, yakında satışa sunulacak

arkadaşlar hero motoru da büyük ihtimal asya motor getiricek böle duyumlar var..NE KADAR DOGRU BİLEMEM :d

bu konu ve bajaj pulsar 200 ns benimde ilgimi cekti 200 CC 23 HP pek cok kisiye hitap edebilecek bir naked.Herkes gibi benide dusunduren acaba fiyati ne olacak? hani kalkip 8-9 civari fiyattan piyasaya girecekse pek sansi yok.Merakla ulkeye gelisini ve fiyatini bekliyorum takipteyim.

Bumoto calibre diyorum. 7-8 bin verip alan var diyorum.

beklenti olarak hız beklentisi beklemek cok yanlış bu tipteki bu motosiklet için.
hedef kitlesi cok geniş bir motosiklet olacak.

Bumoto calibre diyorum. 7-8 bin verip alan var diyorum.

var satarken de 4.5 bin tlye satıyorlar.
motosiklet fan acmıyor fan müşüründe sorun var
ee ne anladım bu işten?

Ne var ki videoda ? Gayet doğal olarak 250 cc modeller önde, onların arkasında sınıfının en seri motoru KTM Duke 200 ve arkadan da Bajaj Pulsar 220 ile Bajaj NS200 gelmiş. Bu arada adam NS200'ün önü kapalı olamasa Pulsar'ı rahat geçiyor diye yazmış. Bence çok güzel sonuç almışlar. İnşallah fiyatları da 5 - 6 bin TL civarında kalır.

Bu arada kalite olarak da Calibre ile NS200'ün kıyaslaması olmaz. Bajaj'ı Çin malları ile bir tutmayın.

gelirse bu modeli çok iş yapar

modifikasi-bajaj-pulsar-200-ns1.jpg

Bajaj_Pulsar_200_NS_Side.JPG
bajaj-pulsar-200-ns3.jpg

Bence hepsinden önemlisi motorun sorunsuz olması. TVS'nin de çok servisi yok, yedek parçaları pahalı ama kimse inim inim inlemiyor çünkü motor sağlam, sorunsuz. İstisnaları saymıyorum, genel söylüyorum. Bu biraz servisi çok olan Arçelik marka beyaz eşya almak ile servisi az olan baba marka almak arasındaki fark gibi. Birinin servisinden çok memnun olursunuz, diğeri servis görmez üründen memnun olursunuz.

Bajaj iyidir, kaza yapmadıkça servisle işiniz olmayacaktır. Siz dua edin de o kadar güzel model varken gidip Euro3 saçmalığı yüzünden 125 cc'lik gariban modeller gelmesin.

Tvs ve Bajaj sıradan herkesin tamir edebileceği tek silindirli motora sahip.Hyosung öyle değilki.Teknoloji bambaşka.Süper sorunsuz değil o ayrı konu ama tam bir karmaşa ve farklılık.Eğitimsiz çin malı cup tamircisi ne anlar bu işten...Hyonun adam gibi servisini bırakın motorundan anlayan tamirci sayısı Türkiye çapında 2 elin parmaklarını geçmez...Durum vahim...

İYi hoş-güzel de çok ÇAKMA olmuş:cherry:...On far ve çerçevesi Honda cb 1000r, arka kuyruk ve stop 2004 Suzuki sv 650s' in benzeri değil---bire bir COPY' si...
Bu Hintli kardeşler Esinlenme(emek hırsızlığı) konusunda Çinli'leri de geçti...:queen:

hatırlarsanız bir önceki motosiklet fuarında mondial ve diğer çinliler 600 lük 4 silindir ve 650 lik çift silindir naked tanıttılar ve 2013 te getirecez dediler
forumda çok tartışıldı herkes yok şu fiyat olursa satılır bu fiyat olursa satılmaz diye yorum yaptı
bende dedim ki mondial 600 lük getirsin sözüm söz ilk ben alacam diye
2013 bitmek üzere halen ne motor var nede söylentisi
bajaj bu kırmızı motoru getirtsin söz veriyorum ilk ben alacam buraya da resmini koyacam
(resimlerdeki kırmızı motor resmen çakma kawasaki 750 olmuş)

İlk resimdeki motor gerçek değil. Onu fantazi olsun diye başka motorla birleştirip Photoshop ile yapmışlar.

Ben Motorcu48 arkadaşın verdiği ilk resimden bahsediyorum. Arkadaki kırmızı çatal...

Haber yayınlandığından beri Bajaj ve Hero Honda motorlarını inceliyorum. Bajaj NS200 güzel motor ancak enjeksiyon yok. Buna karşılık su soğutmalı ve 3 bujili bir motora sahip. Enjeksiyon olmaması hariç çok başarılı bir model.

Hero'nun da en üst modeli Karizma ZMR. Bu da 225 cc ve enjeksiyon var. Kasa zaten CBF150 kasasının biraz giydirilmişi, arkada gazlı amortisörler var, gösterge tablosu çok güzel. Kullanıcıları rahatlığını ve özellikle torkunun yüksekliğini çok övüyorlar. Gerçi torklar hepsinde birbirine yakın ama bu model 6000 devirde maksimum torkunu veriyor, muhtemelen o yüzden kullanırken daha torkluymuş izlenimi veriyor. Motor ve 5. viteste 40 km hızdan 130 km'ye kesilmeden vites küçültmeye gerek kalmadan hızlanıyormuş, ayrıca çok da konforluymuş ve üst süratlerde bile kasılmadan gittiğini söylüyorlar. 5000 km'lik bir test yazısı okudum, ortalama tüketim 2.7 litre civarı çıkmış. Kullanıcılar genelde 1 litre ile 35 - 40 km gittiğini söylüyorlar. 225 cc motor için çok iyi değerler bunlar. Bunun bir de ZMR olmayanı var, onda enjeksiyon yok ve arka fren kampana. Görüntüsü aynı CBF150 ama altta sakal gibi birşey var. Karizma, Bajaj NS200'den çirkin bir motor ama daha rahat. Merak ediyorum acaba onu kim getirecek ?

bajajlar da bizi opecekmi? yoksa gelmeyen 180 lik abs li apaciye kapakmi olacak?

Bajaj'ın 125 cc motoru bile 13 BG gücünde. Piyasayı bayağı bir sallayacağı kesin.

ne zaman gelir bu firma nın motosikletleri türkiye ye 2015 i bulurmu bir gelişme varmı bilgide yok fazla nette bir tek burda var bilgi gerçekliği hala muamma,

yetkililer bu hafta Hindistana gitdiler 1 hafta icinde dönecekler büyük ihtimal motorlar 2014 yılında türkiyede satışa sunulacak...

hero motor ile anlaşan firma asya motor muş (bende şaşırdım)

doğru bilgi mi? hero gelirse piyasayı sallar abicim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:52 ----------

beklenti olarak hız beklentisi beklemek cok yanlış bu tipteki bu motosiklet için.
hedef kitlesi cok geniş bir motosiklet olacak.

var satarken de 4.5 bin tlye satıyorlar.
motosiklet fan acmıyor fan müşüründe sorun var
ee ne anladım bu işten?

Bende onu diyorum işte. Muhtemelen Bajaj daha kalitelidir. Dünya turu yapan adam var bu motorla

Onu bunu bilmem.cbf ybr tarzı sıfır ve 2. el motorlar hakettiği fiyata düşer bunlar sayesinde.Tabiki gelen motorlarda fiyatta sapıtmazlarsa.Bajaj kullandığımı daha öncede belirtmiştim.Yere göğe sığdırılamayan ybr ve cbf den kat kat iyi.Gelsede fanatikler görse.Gerçi kullanmadan onlarada bi kulp bulurlar:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar