Ben Motorcu48 arkadaşın verdiği ilk resimden bahsediyorum. Arkadaki kırmızı çatal...
Haber yayınlandığından beri Bajaj ve Hero Honda motorlarını inceliyorum. Bajaj NS200 güzel motor ancak enjeksiyon yok. Buna karşılık su soğutmalı ve 3 bujili bir motora sahip. Enjeksiyon olmaması hariç çok başarılı bir model.
Hero'nun da en üst modeli Karizma ZMR. Bu da 225 cc ve enjeksiyon var. Kasa zaten CBF150 kasasının biraz giydirilmişi, arkada gazlı amortisörler var, gösterge tablosu çok güzel. Kullanıcıları rahatlığını ve özellikle torkunun yüksekliğini çok övüyorlar. Gerçi torklar hepsinde birbirine yakın ama bu model 6000 devirde maksimum torkunu veriyor, muhtemelen o yüzden kullanırken daha torkluymuş izlenimi veriyor. Motor ve 5. viteste 40 km hızdan 130 km'ye kesilmeden vites küçültmeye gerek kalmadan hızlanıyormuş, ayrıca çok da konforluymuş ve üst süratlerde bile kasılmadan gittiğini söylüyorlar. 5000 km'lik bir test yazısı okudum, ortalama tüketim 2.7 litre civarı çıkmış. Kullanıcılar genelde 1 litre ile 35 - 40 km gittiğini söylüyorlar. 225 cc motor için çok iyi değerler bunlar. Bunun bir de ZMR olmayanı var, onda enjeksiyon yok ve arka fren kampana. Görüntüsü aynı CBF150 ama altta sakal gibi birşey var. Karizma, Bajaj NS200'den çirkin bir motor ama daha rahat. Merak ediyorum acaba onu kim getirecek ?