arkadaşlar buji piposu ihtiyacı olan varsa elimde 1 adet mevcut (orjinal )
O kadar uzun süre binmeyeceksen güzel bir depo bul eşden dosttan. Başka semt vs de olabilir yani değer. Hem rica edersin haftada bir ileri geri yapar lastiklerin bozulmaz
şunu farkettim boşa alınca direk düzeliyor. Bugün yine oldu....bir servise götüreyim ...teşekkür ederim..Böyle bişeyi ilk defa duyuyorum. Hele bizdeki kasada bu sorunu yaşayan hiç duymadım. Kronik bişey olsa başkalarında da çıkardı pipo meselesi gibi. Bence servise direk gidin. Fren bu, arka bile olsa yeri gelince hayat kurtarıyor.
O değil, ne varsa 2012 kasada var, tek bi kronik sorun bile yok![]()
5 ay gdicem allah izin verrse askere cok yatmicakbahceli mustakil evimiz var ustu kapali yer var ama onu arkadi acik calinma olmaz ama yagmur fln gelmez cok sepkinli yagarsa belki o yuzden branda bakiorm babam bn yokken haftada bi iki defa 5 10 dk calistirsin icndeki yag vs 5 buck ayda fln birsey olmaz herhlde acaba yagi akuyu bosaltipdami kaldirsam paslaa fln olmaz dimi kisn oyle branda altnda
Arkadaşlar yeni kullanıcı olduğum için soracağım soru komik gelebilir ama..Motor biraz ısındıktan sonra yanık kokusu gibi bir koku geliyor ve motor çok ısınıyor. Bu normal mi? 2013 model hyo.
Motoru cila benzeri şeylerle temizlemişseniz, onlar kokuyor olabilir. Yada daha kilometresi düşükse motorun veya egsozun üzerindeki koruma mumları falan yanıyordur.
Hyosunglar çok ısınıyor. Hatta insanların olduğu bir yere parkederseniz, motoru insanların egsoza değemeyeceği şekilde parketmenizi öneririm.
arkadaslar merhaba yenı uye oldum ismim berk 2011 -2012 model gt250r almak istiyorum ancak piyasası hakkında fikir almak istedım , bu modellerde temiz bir motor kac tl civarında alınailir bilgi verırsenız sevınırım
Motoru cila benzeri şeylerle temizlemişseniz, onlar kokuyor olabilir. Yada daha kilometresi düşükse motorun veya egsozun üzerindeki koruma mumları falan yanıyordur.
Hyosunglar çok ısınıyor. Hatta insanların olduğu bir yere parkederseniz, motoru insanların egsoza değemeyeceği şekilde parketmenizi öneririm.
Temiz bir 2012 motor 8500 den aşşağı olmaz, kışın kelepir düşürseniz ayrı tabi. Erken karar verseydiniz gözü karartmış 8e bırakacaktım motoru lakin binmeye karar verdim. Tavsiyem üçüne beşine çok takılmayın, temiz motor bulunca alın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------
Hayır buna katılmıyorum. Hyosung yağ soğutmalı olmasına rağmen çok ısınmıyor. Egzos dersen evet, krom her egzos çok ısınır. Lakin motor bloğu çok fazla ısınmıyor. Gayet makul seviyede.
Birde kokunun nedeni yeni yağ değişmişseniz yada yağ kaçağı varsa blok üzerinde yanar onun konusu çıkar. Ya da oto temizlemeciler ıvır zıvır şeyleri parlasın diye sıkmış olabilir.
bazı arkadaşlar motorun çok ısındığından bahsetmiş. motosiklet gayet makul seviyede ısınıyor. altın elbiseli adamın tenere videosunu izleyin gerçek ısınmayı size tarif etsin.
ben motorumla 100km boyunca 160km hız altına düşmeden yol yapmıştım en çok ne yakar testi için ne güç kaybı oldu ne başka birşey. motor şu an 30bin km de. maşalahı var.
bilgi tecrübe olmadan işkembei kübradan sıkıp sıkıp kokutmayın burayı.
[url]http://s24.postimg.org/dy6j01rsx/2013_09_26_14_40_21.jpg[/url]
Siftah yapıldı sizlerle paylaşmak istedim![]()