abi ne yemiş ne içmiş bu hayvan yaa...![]()
arkadaşlar hava filtresini değiştiricem k&n 650 lik efi liler için olan şu modeli bizim 250r a uyar mı sizce ? bence uyar gibi. http://www.ergurmotor.com.tr/?urun-4312 bu arada 2013 modellerde pipo ve aşırı ısınma sorununu çözdüm şuan test aşamasında motor, sorun çıkarmadan devam ederse açıklayacağım.
temizleyip kullanıyorum ama ele alınca çok basit uyduruktan bir paça kalıyor k&n in yanında. motorun çalışma sesine de etki ediyor. zaten 7000 km de değiştirmeyi düşünüyorum. semtte aylardır süren altyapı çalışması var sürekli toz toprak yani erken değiştirsem daha iyi olacak. aynen o filtreyi de bulmuştum aradaki fark çok uçuk değer mi? değmez mi? orası elbette meçhul. deneyen varsa onlardan bir bilgi almak iyi olacak.
Arkadaşlar 2013 hyo 2000 km 100 km 25 tl yani 5 lt yakıyor devamlı şehir içi kullanıyorum birde 10 km yakın hergün dik yokuş tek kişi kullanıyorum km 0.25 krş. yakıyor ...normalmi?
Kullanım tarzı çok önemli. Kendimi örnek verirsem istanbul trafiğinde beylikdüzü-topkapı arası devamlı git gel 3,8 lt yakıyordum. Gazı çeyrekten fazla açmam, 7 bin deviride çok sıkışmadıkça geçmedim. Her viteste sert gaz açarsanız 5 lt yakmak zor değil. Yada tam tersi 4 bin devirde vites değişir yada düşük devirlerde gidersenizde çok yakar.
Aynı durumda kullandım bende hocam. Sağlıklı bir ölçüm için hafta sonu sakin bir rotada depo doldurup yol bitiminde tekrar doldururak bir ölçüm yapmanızı öneririm.
Biri KN hava filitresi arıyordu ama bende denk geldim öyle. Orj KN midir o konuda bir fikrim yok ama fiyat uygun.
http://www.ebay.com/itm/HYOSUNG-GT2...19?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item232251496f
Bu yağ filtresi. İstanbulda normal filtreyi 5 tl ye alabiliyorsunuz, buda 9 dolar 20 tl civarı bişey ortalama düz hesap. Bence gereksiz.
Abi GT250R'ın direksiyonu yükseltmişsin hakimiyet nasıl oldu? Ben ybr esd kullanıyorum düz direksiyon taktım hakimiyet orj direksiyona göre çok değişti. Viraja yatıp kalkmak çok değişti bir kere. İnan dizliğim olsa yere sürtücem öyle viraj yapıyorum gören şaşırıyor![]()