Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ben drift ile mcx arasında kaldım büyük ihtimal mcx alıyorum :) ama drifttede gönlüm var onuda alabilirim benim için sıkıntı yok ya 200 km rahat yaparım normal yol cünkü otobüs beklemektense.

arkadaşlar iyi günler

bu debriyaj benim en üstte artık bırakınca kavrıyor bunun bir ayarı yokmudur ? ve nerden yapılır.

geçmi kavrıyor geç kavrıyorsa ya bitmeye başlamıştır yada çok geriktir debraj kolunda hafif boşluk bırak belki düzelir

Driftci arkadaslar iyi guzel forumda bulusuyoruz da bi gunde gercekten bulusalim.en azindan ayni illerde olanlar bulusursa ilerde diger illere gezi falan duzenlenip herkesinde tanismasi saglanabilir.hem de harbiden bi drift cetesi kurmus oluruz :) ne dersiniz? Ankara da olanlar kimler mesela

Driftci arkadaslar iyi guzel forumda bulusuyoruz da bi gunde gercekten bulusalim.en azindan ayni illerde olanlar bulusursa ilerde diger illere gezi falan duzenlenip herkesinde tanismasi saglanabilir.hem de harbiden bi drift cetesi kurmus oluruz :) ne dersiniz? Ankara da olanlar kimler mesela

ben varım merkez olmasada nallıhandayım ortak noktada buluşabiliriz

Tmm goren gormeyen herkese bi haber ulassin da musait bi zamanda bi bulusma ayarlayalim ins.havalarda sogumasaydi iyiydi ya neyse bakcaz artik

harbi hava soğudu ha motor zamanıda yavaş yavaş geçiyor artık ,nasıl yapsak bir planın varmı ,bu taraflara hiç geldinizmi..

gel gidelim kardeşşşşşşşşşş

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:43 ----------

caner onu ben öyle ayarladım sen cumartesi gel bana ayarlayım

1 aydır kullanmadığım motorumda akü bitmiş dedi motorcu bakmadı bile değişmesi lazım dedi neyse benzinciye gittim benzin attım. Kick-starta basıcaktım kontaktan bi denedim motor çalıştı , 15 km yol yaptım 7-8 bin devirde vites atıp , takır takır çalıştı. Yanlız akünün kutupları oksit yapmış neyle temizlenebilir ?

Kutup başları üzerine karbonat döküp , üzerine kaynamış sıcak su döküp temizleyebilirsiniz. Temizledikten sonra kutup başlarına oksitlenmeyi önlemek için vazelin veya gres sürebilirsiniz.

Ankaralı arkadaşlar imzama gelsin, 2 senedir gezi ayarlıyoruz faceten driftli bir kişi çıktı sizler de olursanız güzel olur. Sezon bitiyor ama bir iki gene gidillebilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar