35 Gün Hayaller Gerçek Oldu (Bol Fotoğraflı)

Dostum ybr var bende ama apache alsam uzun yok icin iyi olurmu ya ben apacheyi cok seviyom ama bilmedigim icin kararsizim.
Apache güzel motor titriyor diyenler ama sürücü kısmı çok titremiyor ben seviyorum apacheyi cbr ile arkasında hiç sıkılmadan yol alıyorum kaslı-güçlü-sağlam bir motor maşşallah

krd

Para pul içinde fakir bir hayat sürenlerin hiç bir zaman yaşayamayacağı anlayamayacağı mükemmel bir gezi olmuş çok şanslısınız çok kıskandım!!

Sevgili mehmet ve cem gerçekten harika bir gezi yapmışsınız ve motorlarınızda kafalarınızda çok iyi uymuş anlaşılan: Yamanlarda karşılaşıp şahsen de sizlerle tanışma fırsatım oldu inşallah daha uzun daha güzel gezilerinizi zevkle izleriz her şey gönlünüzce olsun :)

karşıyakayı görünce burnum direği sızladı gece gece :(

Tebrikler harikasınız

Yazınızın tamamını okudum.

Gerçekten çok güzel bir gezi olmuş.

Hep hayalini kurarım böyle bir gezinin.

Tekeriniz düz bassın.

Güzel yorumlar ve iyi dilekler için çok çok teşekkürler...

çok güzel ve çok zevkli bir gezi olmuşa benziyor,önemli olan sizin eğlenerek, geziyi kazasız belasız bitirmiş olmanız.çok güzel fotolar var,geziyi çok beğendim,paylaşım için size teşekkürler, ve diyelimki daha nice kazasız gezi dileklerimle hoşçakalın saygılar...

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
kanka delikanlı gibi 35 günün hepside elizabeth mi geçti :queen:

bahsettigin şey bumudur 35 gün az degil haaa özele giriyoruz ama satoyama işin can alıcı sorusunu sormuş bikere yapıcak bişey yok :queen:konu abuk sabuk bi yere sapmasa bari stop:thumright

http://www.youtube.com/watch?v=IXKhyFsqZM4

Olum kafanız başka bişeye calışmıyo mu :p

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şaka bi yana tam deli işi ha :) Knidos'a 2008'de motorsuz gittim, sonra çok üzüldüm İstanbul'dan motorla gitmediğime :pr: O zamanlar acemiydim gerçi :) Çok güzel olmuş şahane de olmuş tamam mı, inşallah daha güzellerini de yaparsınız :cat:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bahsettigin şey bumudur 35 gün az degil haaa özele giriyoruz ama satoyama işin can alıcı sorusunu sormuş bikere yapıcak bişey yok :queen:konu abuk sabuk bi yere sapmasa bari stop:thumright

http://www.youtube.com/watch?v=IXKhyFsqZM4

tabiki 35 gün az değil. 5 gün kamp yapıyoruz cacık oluyoruz. helal olsun. :)

Mukemmel olmuş arkadaşlar. Sunum da gezi kadar iddialı elinize emeginize saglik.

tebrikler...o kadar gece çadır kur, kaldır gerçekten sabır ister:)
darısı daha uzununa diyicem ama 1 ay yapmışınız zaten, daha ne uzunu olacak:)

Ha ha ha :D nie yaramızı deşiyosun :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------

Şaka bi yana yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar hiç durmadan çadır toplayıp kurmak zor oluo ama bi zaman sonra çadır 2 dakikada kurulup toplanıo :)

Denizle doğayla tarihle dolu süper bi gezi yapıp fotolar ve anlatım ilede ortaya harika bir paylaşım çıkarmışsınız tebrikler :rendeer: Anlatım ve paylaşım içinse ayrıca emeğinize sağlık :cat: :rendeer:

Baraka koyuna sizde apachenin eski yağınımı bıraktınız yoksa :cherry:

Maden koyunda terk edilmiş dediğiniz araba o görünen beyaz araçmı :silent: daha iş görürmüş o yafs :p

Sonuç olarak okurken bu kadar keyif aldığıma göre sizin aldığınız hazzın tarifi mümkün değildir eminim :cat: HELAL OLSUN :rendeer:

Denizle doğayla tarihle dolu süper bi gezi yapıp fotolar ve anlatım ilede ortaya harika bir paylaşım çıkarmışsınız tebrikler :rendeer: Anlatım ve paylaşım içinse ayrıca emeğinize sağlık :cat: :rendeer:

Baraka koyuna sizde apachenin eski yağınımı bıraktınız yoksa :cherry:

Maden koyunda terk edilmiş dediğiniz araba o görünen beyaz araçmı :silent: daha iş görürmüş o yafs :p

Sonuç olarak okurken bu kadar keyif aldığıma göre sizin aldığınız hazzın tarifi mümkün değildir eminim :cat: HELAL OLSUN :rendeer:
Aynen eski yağ orda :) ve evet araba o resimdeki araba kesinlikle iş görür...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar