Çıldır Gölü'nde Balık Yiyelim Dedik :)

Valla süper olmuş ::biggrinn Paylaşım için teşekkürler, yeni demiratında hayırı olsun :rendeer:

Bende karsta bulunmustum bi ara cildir golu o zmnlardada vazgecimez piknik alani trcihlerinden biriydi.cok guzel bi gezi olmus..

İzmir İl Temsilcisi
çok begendim ellerinize saglık aşırı güzel olmuş.

Teşekkürler arkadaşlar beğenmenize sevindim :cat:

Çok eğlenceli bir gezi olmuş. Güzel anlatmışsınız. Ayrıca profesyonel bir gelin damat fotoğrafçısı olarak sizi çektiğiniz fotoğraflardan dolayı kutluyorum. Fisheye objektifi gerçekten çok iyi kullanıyorsunuz. Elinize sağlık, ışığınız bol olsun! :)

Fotoğraflar anlatım öyle canlı ve keyifli sanki havasını soluyup orada gibi oldum. Eşinizle nice güzzel geziler mutlu bir hayat ve birliktelik dilerim. Teşekkürler bu güzel paylaşımınız için.

güzel bir hafta sonu ve keyifli bir gezi olmuş,
fotoğraflar harika, eline sağlık.
Paylaşım için teşekkürler.

güzel bir hafta sonu ve keyifli bir gezi olmuş,
fotoğraflar harika, eline sağlık.
Paylaşım için teşekkürler.

Teşekkürler hocam sağ olun.

Fotoğraflar anlatım öyle canlı ve keyifli sanki havasını soluyup orada gibi oldum. Eşinizle nice güzzel geziler mutlu bir hayat ve birliktelik dilerim. Teşekkürler bu güzel paylaşımınız için.

Asıl ben teşekkür ediyorum güzel yorumunuz için.

Çok eğlenceli bir gezi olmuş. Güzel anlatmışsınız. Ayrıca profesyonel bir gelin damat fotoğrafçısı olarak sizi çektiğiniz fotoğraflardan dolayı kutluyorum. Fisheye objektifi gerçekten çok iyi kullanıyorsunuz. Elinize sağlık, ışığınız bol olsun! :)

Sağ ol hocam:) Ben de hobi amaçlı başladığım fotoğrafçılığa bu yaz gelin damat çekerek wedding'e giriş yapmış bulunuyorum :) Meslektaş da sayılırız :)

Evet fe lensin kullanımı zevklidir,eğlencelidir ama bilmek gerekir kullanmasını :)

Senin fotoğraflarını görebileceğim bir adres var mı?

fotoğraf makinasının markası nedir ? baya kalite çekmiş :)

Canon 6D hocam.

Süper fotoğraflar.Paylaşım için teşekkürler.Anlatım keyifli tebrikler:)

Sağ olun :)

Facebook'umu dersler dolayısıyla kapattığım için şu bir kaç ay göremeyeceğiz. Ama blog sayfamı yakın zamanda aktifleştireceğim. Aslında pekte göstermek istemiyorum, yazın motorumu aldığımda gezilerde fotoğraf çekip bu şekilde bir sürpriz yapmak istiyorum. Sizinle de mutlaka görüşmek isterim! :) Görüşmek dileğiyle.

Facebook'umu dersler dolayısıyla kapattığım için şu bir kaç ay göremeyeceğiz. Ama blog sayfamı yakın zamanda aktifleştireceğim. Aslında pekte göstermek istemiyorum, yazın motorumu aldığımda gezilerde fotoğraf çekip bu şekilde bir sürpriz yapmak istiyorum. Sizinle de mutlaka görüşmek isterim! :) Görüşmek dileğiyle.

Pekala öyle olsun, bekliyor olacağım :) Hayırlı olsun şimdiden :)

Teşekkürler :) TA700 de aşağı sayılmaz hocam :queen:

gezi harika ama fotoğraflama bambaşka
harika kareler oluşturmussunuz,
sabırsızlıkla geziler özelliklede devamını bekleyeceğim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar