Saat 16.30 Civarlari Okuldan Donuyorum 30 km/s seyir halindeyim mahhaleye gidiyorum yol biraz kumlu bir tane 11-12 yaslarinda bisikletli genc var aramizda 4 mtre civari fark var birden yoluma atladi freni kokledim motor kayiyor benim kaydigim yere dogru geliyor genc en son koruma demirime carpti kafa kafaya girdik motor savruldu kaldirima girdim vites yamuldu tamamen koruma demiri motorun ic kismina kadar girerek ayagimi kitledi cocuk takla atip yere kapaklandi.Malum ehliyetim yok bi baktim yerde oturmus agliyor etraftan kosmaya basladilar bende kactim eve gelirken direksiyonun icinden vidalar dokuldu 2-3 tane bulamadim yolda ardindan koruma demiri yerinden cikip yere dustu ben kactim orda hakli bendim ama ehliyet yok suclu ben oluyorum ne gibi ceza alirim vicdan azabida var plakayi falan aldilarsa
Mesajının ekran görüntüsünü aldım aydın ilçe emniyetine ayrıca trafik müdürlüğü merkezine email attım. Bu siteden de ip adresinin alınıp yerinin tespit edilebileceğini de ilettim. Konunun takipçisi olacağım yakalanmanı sağlayacağım.