Cem ve Yeni Motoru Fazer

Kardeşim maddi durumum olsa senin hysoung'u isteyecektim ama maddi durum iyi değil :D Ama gelecek planlarım arasında senin izlediğin sıra var hysoung ve sonra fazer ama kırmızı:D Tekrar hayırlı olsun kardeşim. Artık büyük motoru da aldın gezilerde yolun Ankara'dan geçer elbet :p

İzmir İl Temsilcisi
Kardeşim maddi durumum olsa senin hysoung'u isteyecektim ama maddi durum iyi değil :D Ama gelecek planlarım arasında senin izlediğin sıra var hysoung ve sonra fazer ama kırmızı:D Tekrar hayırlı olsun kardeşim. Artık büyük motoru da aldın gezilerde yolun Ankara'dan geçer elbet :p

Rizeye akrabalarımın yanına ve validenin yanına gidicem seneye büyük konuşmıyım ama karadeniz turu yapacagım kafaya koydum :) ilk izmir ankara.. ankarada 2 gün kaldıktan sonra sinop sinoptanda rizeye dogru.. :)

vallaha hyosung temizi artık 2011den başlamak lazım almak için umarım durumu düzeltip istedigin motorları alırsın :)

Bmw. 1150 gs. Den daha güzel ve. Harika motor almışsın.

BMW. ALMAMAK. LA. DOĞRU. KARAR. ALMİŞSİN. :cat:

Hayırlı olsun , Çok şık duruyor , kazasız belasız kullanman dileğiyle...

Vayy kardeşime bak hele :) :cat: Hayırlı olsun kardeşim benden hızlı çıktın hala bulamadım bi fz6 darısı başıma artık :cherry: Bu arada makina dediğin kadar varmış çok beğendim umarım hiç üzmez seni kazasız belasız ve bol eğlenceli sürüşler dilerim :) ha unutmadan izmir'de karşılaman ve yardımların için tekrar çok tsk ederim kardeşim :cherry:

Mutlu etsin seni çok güzel bir motor..Tadını çıkarman ve bol km yapman dileğiyle:)

Biran kendi hikayemi okuyorum gibi hissettim.

Bende ilk cbr 125 le başladım. Ondan sonra mct 250 ve gt250R geldi. Ve en sonunda fazer'ıma kavuştum. :)

Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. :rendeer:

İzmir İl Temsilcisi
Bmw. 1150 gs. Den daha güzel ve. Harika motor almışsın.

BMW. ALMAMAK. LA. DOĞRU. KARAR. ALMİŞSİN. :cat:

bende mantıklı bir karar verdigime inanıyorum bmw gs pek sürmedim fakat ögrenci adamın bütçesinide şimdilik aşar :)

ilerde bakalım evlendigimde falan daha çok düşünüyorum :)

---------- Post added at 12:58 ---------- Previous post was at 12:55 ----------

Vayy kardeşime bak hele :) :cat: Hayırlı olsun kardeşim benden hızlı çıktın hala bulamadım bi fz6 darısı başıma artık :cherry: Bu arada makina dediğin kadar varmış çok beğendim umarım hiç üzmez seni kazasız belasız ve bol eğlenceli sürüşler dilerim :) ha unutmadan izmir'de karşılaman ve yardımların için tekrar çok tsk ederim kardeşim :cherry:

Vay vay vay :) döndünmü memlekete :) sagolasın abi çok teşşekkür ederim sen ne yaptın buldunmu fz6 ?

birdaki izmire geldiginde fz6yla beklıyorum :)

birde birşey yapamadımki abi tek yararım aslan ustaya götürmemiz oldu sen kusura bakma asıl birdakine telafi ederim :)

makina güzel ya fotolardan daha iyi hatta bazen çevremdekilere hatta sıfır aldım diyorum vaybe diyorlar ehehehe :)

Kazasız belasız, maşallah. Güzel bi merdiven çıkış olmuş, özendim.

Arka frenine çok dikkat et, kronik kitlenme sorunu var.

Evet kardeşim döndüm D.bakırdayım :) yok yav daha bulamadım arayışlardayım bakalım hayırlısı:pale:
inşallah kardeşim bidaha gelidiğimde kapışırız :) :wiinkk:
ustaya götürmen yeterli oldu arttı da sen yardımcı olmasan ben fark edemezdim o hasarı 800 tl ye bana mal olacaktı neyse sağlık olsun diyelim tekrar hayırlı olsun nazar değmesin diyelim :)

Hayırlı olsun Cem, motor çok güzelmiş. Fazer'ları sevmesem de bu mavi bir başka güzel geldi... :)

Anlatım da güzel :)

İzmir İl Temsilcisi
Kazasız belasız, maşallah. Güzel bi merdiven çıkış olmuş, özendim.

Arka frenine çok dikkat et, kronik kitlenme sorunu var.

uyanırız için çok teşekkür ederim :) hyosungun arka frenınden sonra fazerin arka freni melek gibi geliyor :)

hyosung daha çabuk kitliyordu ben aslında begendim arka frenini nıfjın kaliper ve brembo fren pompası var biraz güçlü gelmiş fakat kitlendigi seviyeyi bulup boş alanda alıştırma yapmam gerek.

---------- Post added at 14:35 ---------- Previous post was at 14:30 ----------

Hayırlı olsun Cem, motor çok güzelmiş. Fazer'ları sevmesem de bu mavi bir başka güzel geldi... :)

Anlatım da güzel :)

Anlatım olayını seviyorum çok daha uzun bir yazı yazabilirdim fakat burda okuyucuyu sıkmama faktörünüde düşündüm :)

vallaha bende nasıl tutturdum bir bilsen lacivert siyah şase diye :)

teşşekür dostum iyi dileklerin için..

Hocam kazasız belasız keyifli mutlu sürüşler yeni motorunla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar