Motoran XV-250 YORUM
2 Gün önce Şehiriçi kullanım ve Ara Ara yüksekleri görebilmek için bir tane de Motoran XV-250 aldım. Daha önce STR250 sahibi birisi olarak STR den daha konforlu oldugunu söyleyebilirim.
Öncelikle titresim yok denecek seviyede. Selesi Cok rahat. Süspansiyon aksamı yaylanması vs cok hoş. Kesinlikle 4500 TL ye alınabilecek en ideal motorlardan. Motor bölümü 15 Beygir STR250 ler ile aynı motor var zaten üzerinde. Düşük devirlerde Çekişi 70 KM/H kadar güzel. Bu da arazide yeterli olacaktır zaten.
Görüntü olarak düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim Farklı bir görüntüye sahip. İnanın Herkes dönüp bakıyor

Yedek parça sıkıntısı yasayacagını sanmıyorum. Servisi Trabzonda EGE MOTOR; Zaten arkadasım olması sebebiyle ne parçadan ne de usta yönünden beni sıkıntıya düşürmeyeceklerdir.
70 KMH üzerinde Üzerindeki Lastiklerden kaynaklı arka tarafta yalpalama oluyor. Buna dikkat edilmesi gerekiyor veya Ön Lastiğin değişmesi sorunu cözecektir. Bir de Sabah calıstıracaksanız gaz ile beslemeniz gerekiyor. Diğer türlü bir sıkıntısını görmedim henüz

Bu da Fotoğraf
Uploaded with
ImageShack.us