- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar bu konuyu açıp açmamakta çok düşündüm açmaya karar verdim çünkü aşırı derecede konular açılıyor ne alıyım ne yapıyım diye bende ufak bir bilgilerimi paylaşacağım
İlk Öncelikle Eğitim ve Ekipman Diyoruz
Öncelikle Kask;
Ben Tamamen Arai öneriyorum ben değil herkez diyor eğer bütceniz fazla yoksa Agv olabilir,Shark olabilir, LS2 olabilir LS2 İyinin Kötüsü Niteliğinde
Mont;
Revit Düşündüm Siz bütçenize göre alabirsiniz
Pantolon;
Eldiven ;
Bizim Pantolonda Dizlik Olduğu için ben dizlik koyma geregi duymadım ama istenirse alınabilir
Bu ekipmanlar alındıkdan sonra en büyük soru Ne tür motosiklet alıyım ?
İlk önce Hiç Motosiket sürmediyseniz Skuter öneriyoruz
Ama biraz Sürdüm Derseniz Yamaha Ybr 125 Öneriyoruz Kullanımı kolay
Eğer SS tarzı istiyorum diyorsanız
Honda CBR 125 R
En büyük hata ise 600 ile başlasam olurmu sorusu arkadaşlar bu motosiklet affetmez hiç tecruben yoksa 600 lük bir makina ölümüne sebeb olur onun için 600 luk kesinlikle önermiyoruz taa ki yeterince Tecrübe edinene kadar
Ve bunu tek ben söylemiyorum Buyurun Barkın Abi ;
Yani Uzun lafın kısası
Bize habire konu açıp CBF 150 mi Ybr mi diye sormayin içinden ne geçiyorsa onu alın
Ve ben daha çok Cub Tarzi Motosiklet öneriyorum Debriajsız ilk Etapda kullanmak gayet basit
Cub Motordan Görüntü ;
Bu tarz motorlar cub motorudur yani yarım otomatik 4 vites dir
Neyse beni Dinlediğiniz için teşekürler iyi forumlar
İlk Öncelikle Eğitim ve Ekipman Diyoruz
Öncelikle Kask;
Ben Tamamen Arai öneriyorum ben değil herkez diyor eğer bütceniz fazla yoksa Agv olabilir,Shark olabilir, LS2 olabilir LS2 İyinin Kötüsü Niteliğinde
Mont;
Revit Düşündüm Siz bütçenize göre alabirsiniz
Pantolon;
Eldiven ;
Bizim Pantolonda Dizlik Olduğu için ben dizlik koyma geregi duymadım ama istenirse alınabilir
Bu ekipmanlar alındıkdan sonra en büyük soru Ne tür motosiklet alıyım ?
İlk önce Hiç Motosiket sürmediyseniz Skuter öneriyoruz
Ama biraz Sürdüm Derseniz Yamaha Ybr 125 Öneriyoruz Kullanımı kolay
Eğer SS tarzı istiyorum diyorsanız
Honda CBR 125 R
En büyük hata ise 600 ile başlasam olurmu sorusu arkadaşlar bu motosiklet affetmez hiç tecruben yoksa 600 lük bir makina ölümüne sebeb olur onun için 600 luk kesinlikle önermiyoruz taa ki yeterince Tecrübe edinene kadar
Ve bunu tek ben söylemiyorum Buyurun Barkın Abi ;
Yani Uzun lafın kısası
Bize habire konu açıp CBF 150 mi Ybr mi diye sormayin içinden ne geçiyorsa onu alın
Ve ben daha çok Cub Tarzi Motosiklet öneriyorum Debriajsız ilk Etapda kullanmak gayet basit
Cub Motordan Görüntü ;
Bu tarz motorlar cub motorudur yani yarım otomatik 4 vites dir
Neyse beni Dinlediğiniz için teşekürler iyi forumlar