hayatında ilk kez motor sürecek olan için apache 2013 modelini önerir misiniz?
Motor almak isteyeceğim aklımın ucundan bile geçmezdi ama şu apache'yi görünce resmen aşık oldum.
Kaç bastığı zerre kadar önemli değil kız arkadaşımla rahat rahat gezmek için az sorun çıkartsın yeter. 2013 modellierinde titreşim azaldığı için bu modeli istiyorum.
Son olarak bu motoru bayan rahat kullanabilir mi?
apache 2013 gerçekten görüntü olarak süper.. benimde ilk motorum ve ilk sürdüğüm motor 2011 apache diyebilirim.. ybr yede artçı oldum kendi apachemede artçı oldum fakat forumda yazılan titreşim konularını okumasaydım bu motorda titreşim var diyemezdim alalı bir ay oldu olacak motoru heyecandanda olabilir fakat titreşimle ilgili bi sıkıntı yaşamadım ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilemem.. ama sonuç olarak eğer tekrar motor alacak olsam ybr-tvs-cbf deseler hiç düşünmem aklmda hiç yoktu tvs almak ama her binişimde iyi ki almışım diyorum gerçekten başlangıç için ideal tam kıvamında büyük motor deneyimi olan insanlara güçsüz geliyordur belki bilemem ama performans açısından beni şuanlık tatmin ediyor.. saygılar..
gece gece görünce yazayım dedim.
cbf aldım sattım ybr de aldım sattım. iki motorada 10 binlerce kilometre bindim.
eski kasa tvsye de bindim
fakat yeni kasayı başka bi kenara koyarım.
titriyor diyen delikanlı benim motora binsin. titriyor desin göreyim
ön dişli 14. tiger egzozla bu motosiklet titremiyor.
gidişatı huyu suyu değişiyor. hız konusundada değişiyor.
bugun bi ybr 125 denk geldi ışıklarda çin malı egzoz takmış bana ara gaz cekiyordu.
ışıklarda gaza asılacagını biliyordum. ön tekeri kaldırarak yanından bir geçtim. sadece stop lambasını izledi. yanıma yaklaşamadı. (şuan zaten satılıga filan cıkarmıştır) :mrgreen:
zaten küçük cc deki motosikletlerin hepsinden daha iyi gidiyor daha az yakıyor cok yakışıklı .
velhasıl kelam. tvs yi kullanmak cok zevkli. allah sattırmasın. motorumdan cok memnunum.