uffff makineya bak tank mubarek...
Buluşma neyim yoku mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:51 ----------
Buğra kardesimlede tanışmış olduk. Kardeşim tanıştığıma memnun oldum. Bende gelirdim senle muayeneye ama hanımı işe yetiştiriyordum kusrabakma. Telefondan filan bakrsan foruma muayene sonrası görüşelim.
..."kelebek etkisi" filmini bilirsiniz...
Vay birader, iyiki Denizle buluşuyoz dedik, anında esat aspava buluşması yapılmış son sürat. Tabi Polat'ın motoru yok ya, aniden yapalım ki o da gelemesin... Ama sağolsun Bülent başkan arayıp "seni aldıralım mı lan! ::sapkaa:: " dedi :cat:
Ama arkadaşla gelsek baya eğlenirdik![]()
@ozan altındaki motora bak, bir de imrendiğin motora. Olum en azından KTM ye binen biri Honda'ya bunları yazmaz, yazmamalıAh Ozan ah, "bu motor arazide gitmiyor" dediğin gün seni kenara çekip konuşmam gerekiyordu aslında :mrgreen:
:king:
Birader bizim hepimizde bu motorlardan var, aldık-sattık, 2. hatta 3. motor olarak kullandık. Sen garibansın sanırım :queen:
Kusura bakma muayneye geç kalma endişesi vardı, çok hasta olduğum için iş yerinden eve gönderdiler bende fırsat bu şu muayneyi yaptırmam lazım diye hemen arabayı bırakıp randevu alıp motorla çıktım yola.
Sorma sonra başıma gelenleri 16:30-17:00 arası yazıyordu randevu bende oraya 16:47'de yetişebildim. Meğer 16:45 den sonra sıra numarası vermiyormuş alet. Randevuya geç kalınmış yazdı bende hiç birşey yapamadım. Muayne istasyonunu ararken yanlış bir sokağa girmem, yolda yol çalışmasıyla karşılaşmam, trafik ışığında kırmızıya denk gelmem, yolda seninle tanışmam gibi küçük bir etken bir anda herşeyi zincirleme bir reaksiyona soktu "kelebek etkisi" filmini bilirsiniz. 15 gün içinde muayne işlemini tamamlamam lazım yoksa muayne ücreti yanacak.
Not: Görevini olması gerektiği gibi yerine getirme kaygısı bulunmayan, sorumsuzca eli cebinde ortalıkta gezen, torpil adam kayırma gibi onursuzca davranışları bünyesinde bulunduranların, sadece maaşını almakla ilgilenenlerin bir kurumda birleştiğini düşünün. (tüvtürk) Bir cümlelik kısa bir soru sorabilecek bir tane adam bulamadım.
Ben bilmem, anlatsana biraz ::150::
Geçenlerde de biri vardı TUVTÜRK'ü delicesine savunuyordu, alt yapısı ve mantığında avrupa sistemi bulunduğuna dair. Nekadar gerekli bir yer olduğuna dair...
Neyse geçmiş olsun, muayne dedikçe benim de sinirlerim geriliyor nedense, 1-2 aya kadar bir muayne görünüyor bana da
Arkadaşlar BOLU MT nin gezisine hiç icabet edecek arkadaş yokmu??? yapmayın yaw...ale:
Günaydın ruhu güzel insanlar...
Beypazarı ördekleri meşhurmuş. Portakal da Ankara'dan götürülür..
o kadar güzel olduki o günden sonra kıyıpta binemedim motora...rengi daha bi parlak...iyiki motor yıkamadaki 11 kuralı uygulamışızHelin motosikletinde bir değişiklik var mı yıkandıktan sonra? Deterjan deformeye yol açtı mı? merak ediyorum![]()
o kadar güzel olduki o günden sonra kıyıpta binemedim motora...rengi daha bi parlak...iyiki motor yıkamadaki 11 kuralı uygulamışız![]()
Helin motosikletinde bir değişiklik var mı yıkandıktan sonra? Deterjan deformeye yol açtı mı? merak ediyorum![]()
deforme değilde lastiklere dikkat aşırı kaydıırıyorrrr
aynen kaydırdı...çok yavaş bir viraj aldım, arka lastik sağa sola dans etti...çok ilginçti amadeforme değilde lastiklere dikkat aşırı kaydıırıyorrrr
aynen kaydırdı...çok yavaş bir viraj aldım, arka lastik sağa sola dans etti...çok ilginçti ama![]()
bi daha olmadı ama..